Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Robert Scottstraat in Amsterdam

1056 AX Amsterdam (Noord-Holland)

€1.850 Huurprijs p.m.
Kaal
Bestaande bouw
1945

Over deze woning

Bedrijfsruimte gelegen op de hoek van de Robert Scottstraat 2 en de Jan van Galenstraat in stadsdeel West. Het betreft een bedrijfsruimte van circa 69.2m² op de begane grond. De entree bevindt zich aan de voorzijde van de Robert Scottstraat. De ruimte kan worden gebruikt als winkel of horeca alsmede consumentverzorgende dienstverlening zijn hier toegestaan.

Omgeving De bedrijfsruimte bevindt zich in Amsterdam West in het stadsdeel Bos en Lommer, op de grens van de Baarsjes en is goed bereikbaar. Het ligt in de buurt van de Jordaan en het Westerpark en ligt op ca.10 minuten van het NS station Sloterdijk. In de buurt vindt u uitgebreide winkelvoorzienigen en leuke restaurants.

Bereikbaarheid De ruimte is gelegen in het stadsdeel West en te bereiken via de S105 (Jan van Galenstraat). De A10 is binnen enkele minuten te bereiken. Via openbaar vervoer is de locatie te bereiken met onder andere tram en bus.

Oppervlakte De bruto vloeroppervlakte bedraagt 69.2m² gelegen op de begane grond.

Bestemming Gemengde doeleinden II waaronder detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, horeca en kantoorfunctie.

Parkeren Betaald parkeren op de openbare weg of in parkeergarage.

Opleveringsniveau In huidige staat.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1945
Interieur
Kaal
Perceeloppervlakte
69 m²
Adres
Robert Scottstraat Amsterdam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.850 p/m
Beschikbaar per
Direct