Advertentie verwijderd

Opslag Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn

7311 SZ Apeldoorn (Gelderland)

€445 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

BRINKSIDE APARTMENTS biedt luxe en comfort op één van de beste locaties van Apeldoorn. Deze 157 luxe studio’s en appartementen zijn gelegen in het centrum van Apeldoorn bij het Catharina Amalia Park (voormalige Brinkpark). Alle units worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd, voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, luxe keuken incl. o. a. een koelvriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en douche ênsuite.

Indeling: Entree met video-intercom, lift en/of trap naar 1e etage, entree appartement, logisch ingedeelde studio voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen en sfeervolle verlichting, keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap, sanitaire ruimte met eigen toilet en inloopdouche.

Op de begane grond vindt u gemeenschappelijke fitnessvoorzieningen en op elke etage is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten vindt u een afgesloten fietsenstalling en op het dak een gemeenschappelijk luxe dakterras!

Kenmerken:

  • woonoppervlakte bedraagt 25m2
  • beschikbaar voor onbepaalde tijd
  • alleen beschikbaar voor studenten!
  • maandelijkse servicekosten bedragen € 27,00
  • maandelijkse stofferingskosten bedragen € 15,00
  • voorschot gas/water/elektra bedraagt € 65,00

Alvorens u bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Apeldoorn kunt bezichtigen is het noodzakelijk dat u bent ingeschreven via onze website.

Kenmerken

Type aanbod
Opslag (Garage)
Bouwjaar
2017
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Prins Willem-Alexanderlaan Apeldoorn

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 445 p/m
Beschikbaar per
Direct