Advertentie verwijderd

Kamer Laan van Westenenk in Apeldoorn

7336 AZ Apeldoorn (Gelderland)

€525 Huurprijs p.m.
15 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Zoek jij een eigen plek of wil je niet meer thuis wonen? Ben jij student of ben je volop met sport bezig en/of aangesloten bij een sportvereniging? Lees dan snel verder.....

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. bied diverse volledig gestoffeerde en gemeubileerde (onzelfstandige) kamers aan voor studenten en/of sporters. Op deze FSG-Campus gelegen aan de Laan van Westenenk (Apeldoorn-West) woon je onwijs gezellig tussen jouw generatiegenoten van 15 t/m 35 jaar.

De kamers worden gestoffeerd/gemeubileerd opgeleverd en zijn ong. 15m2. Er zijn nette afgesloten doucheruimtes/toiletten aanwezig voor gezamenlijk gebruik, alsmede toiletten. Wasruimtes zijn aanwezig waar huurders kunnen wassen tegen een kleine vergoeding. Ook is er een grote gezamenlijk woonkamer welke beschikt over een grote bank met T.V. waar je heerlijk kunt relaxen! Er is zelfs gedacht aan een spelkamer voorzien van o.a.; Een tafeltennistafel, voetbal tafel en dartbord! In het nabijgelegen gebouw is gelegenheid tot koken, (indien je ouder bent dan 18 jaar), of je kan een maaltijdplan kiezen in het nabijgelegen bedrijfsrestaurant.

Het betreft hier een sport academy, huurders kunnen gebruik maken van een basis sportprogramma of fitnessactiviteiten, dit is bij de huurprijs inbegrepen. De sport academy is opzoek naar nette huurders, alleen studenten met een passie voor sport komen in aanmerking voor deze kamers. Internationale studenten zijn ook van harte welkom om te reageren.

Huurprijzen vanaf € 525,00, inclusief, gas, water elektra en tv en internet.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Laan van Westenenk Apeldoorn

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 525 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.