Advertentie verwijderd

Appartement Brinkhorstweg in Apeldoorn

7311 GK Apeldoorn (Gelderland)

€525 Huurprijs p.m.
51 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

**Licht afgewerkt 2-kamerappartement op de 2e verdieping van een kleinschalig complex. Het appartement is gelegen in een gewilde woonwijk nabij het centrum. Scholen en winkels bevinden zich op loopafstand.

Indeling: entree, hal met laminaatvloer, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. De open keuken is netjes en eenvoudig ingericht, woonkamer, slaapkamer met inbouwkast. **

Excl. G/W/E.

Het appartement heeft op de begane grond zijn eigen afgesloten berging. Alle voorzieningen in de directe omgeving.

Kijk altijd op onze website makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl voor ons actuele aanbod en onze bemiddelingsvoorwaarden. Bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. kunt u zich direct gratis én onbeperkt inschrijven als woningzoekende.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. verzorgt de presentatie van deze woning voor de eigenaar maar bemiddelt uitsluitend in opdracht en belang van u als huurder. Aan onze bemiddelingswerkzaamheden zijn dan ook voor u als huurder kosten verbonden. Deze kosten zijn gelijk aan één maand bruto huur conform het verhuuraanbod van de desbetreffende verhuurder te vermeerderen met 21% BTW.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
51 m²
Inhoud
143 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Brinkhorstweg Apeldoorn

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 525 p/m
Beschikbaar per
Direct