Advertentie verwijderd

Kamer 1e Wormenseweg in Apeldoorn

7331 MS Apeldoorn (Gelderland)

€480 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur aangeboden een ruime kamer van 21m2 aan de 1e Wormenseweg in Apeldoorn en slechts delen met 1 persoon! De kamer is gesitueerd op de 1e etage aan de voorzijde van het pand en is gestoffeerd en deels gemeubileerd, voorzien van een bureau, kast en lamp en eventueel een koelkast ter overname. De keuken en badkamer deelt u met 1 nette medebewoner. De huurprijs is exclusief gemeentelijke heffingen en T.V. maar inclusief internet en gebruik van wasmachine. Parkeren kan gratis in de straat en uw fiets kunt u veilig stallen. Centraal gelegen in Apeldoorn Zuid, met het Adelaarsplein, het centraal station en centrum op 5 min. fietsafstand.

Gewenste huurder De voorkeur gaat uit naar een net werkend persoon of student met borgstelling, geen huisdieren en maximaal bestemd voor 1 persoon huishouden. Dient een actieve bijdrage te leveren aan het schoonhouden van de algemene ruimtes. Roken in het pand is niet toegestaan.

Om in aanmerking te komen dient u uw inkomensgegevens te overleggen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
1e Wormenseweg Apeldoorn

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 480 p/m
Beschikbaar per
Direct