Advertentie verwijderd

Kamer Laan van Westenenk in Apeldoorn

7336 AZ Apeldoorn (Gelderland)

€300 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar, ben je student of vaak te vinden in de sportschool? Dan zijn de kamers aan de Laan van Westenenk zeker wat voor jou! makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Apeldoorn heeft per direct, volledig gestoffeerde en gemeubileerde kamers (onzelfstandig) beschikbaar voor studenten.

Indeling: Alle kamers worden gestoffeerd én gemeubileerd opgeleverd; er staat een bed en er ligt nette vloerbedekking in. Er hangen gordijnen voor de ramen en er is een kledingkast, en een bureau met stoel aanwezig. Ook heeft iedere kamer een eigen koelkast. Er is een ontspanningsruimte waar je alleen of samen kan komen en die is voorzien van een TV-hoek, een tafeltennistafel en meerdere tafels met zitplekken om te leren of te eten. Huurders mogen gebruik maken van de fitnessruimte en de keuken. Zowel op het buitenterrein als in de binnenruimte mag je gebruik maken van alle fitness apparatuur. Op iedere verdieping bevinden zich nette afgesloten douche- en toiletruimtes voor gezamenlijk gebruik, ook is er een wasruimte voorzien van wasmachines en drogers. De keuken is voorzien van magnetrons, kookplaten en verschillende keukenbenodigdheden.

De servicekosten bedraagt €125,- en hierin zit het gas, water, elektra, gebruik wasmachine/wasdroger, sportfaciliteiten, eigen parkeerplaats, stoffering, meubilering, huismeester en internet!

Kenmerken:

  • Woonoppervlakte bedraagt 18 m²
  • De kamers zijn beschikbaar voor één persoon
  • Alleen geschikt voor studenten en/of sporters
  • De kamer volledig gestoffeerd en gemeubileerd
  • Het betreft een sfeervol terrein op een bijzondere en vooral sportieve locatie in Apeldoorn!

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
2019
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Laan van Westenenk Apeldoorn

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar