Advertentie verwijderd

Appartement Laan van Westenenk in Apeldoorn

7336 AZ Apeldoorn (Gelderland)

€300 Huurprijs p.m.
15 m²
Gemeubileerd
1993

Over deze woning

Ben jij op zoek naar een volledig gemeubileerde kamer onderdeel van een uitgebreide en hele gezellige campus? Dan is dit zeker weten iets voor jou! De kamer is alleen geschikt voor studenten of sporters.

Er is een ontspanningsruimte waar je alleen of samen kan komen en die is voorzien van een TV-hoek en meerdere tafels met zitplekken om te leren of te eten. Huurders mogen gebruik maken van een eigen gelegen in het sportgebouw op de campus. Zowel op het buitenterrein als in de binnenruimte mag je gebruik maken van de fitness apparatuur!

Je komt te wonen in een prachtige groene omgeving op fietsafstand van het centrum van Apeldoorn. Winkels (Ugchelen), busstation en de snelweg (A1) zijn allemaal in de buurt.

Indeling: Volledig gemeubileerde kamer gelegen op de 2e etage, er staat een bed en er ligt nette vloerbedekking in. Ook hangen er gordijnen en er is een kledingkast en een bureau met stoel aanwezig. Ook is er een eigen koelkast aanwezig

Op iedere verdieping bevinden zich nette afgesloten douche- en toiletruimtes voor gezamenlijk gebruik, ook is er een wasruimte voorzien van wasmachines en drogers welke zich op de begane grond bevindt.

De zeer grote keuken, gelegen in het tegenover gelegen gebouw, is voorzien van magnetrons, kookplaten en verschillende keukenbenodigdheden.

De servicekosten bedraagt € 125,00 per maand en hierin zit het gas, water, elektra, gebruik wasmachine/wasdroger (inclusief wasmiddel), sportfaciliteiten, parkeervoorziening, stoffering, meubilering, huismeester en internetverbinding!

Kenmerken:

  • woonoppervlakte bedraagt 15 m²
  • volledig gemeubileerd
  • huurprijs inclusief: € 425,00 per maand
  • alleen geschikt voor studenten en/of sporters

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1993
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
15 m²
Adres
Laan van Westenenk Apeldoorn

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar