Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwstraat in Apeldoorn

7311 HZ Apeldoorn (Gelderland)

€760 Huurprijs p.m.
48 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Heerlijk wonen in de binnenstad van Apeldoorn.

Het complex beschikt over een afgesloten entree en een lift. Het appartement heeft een open karakter, ruime slaapkamer, eenvoudige keuken en badkamer en een fraai uitzicht.

Indeling: Woonkamer:

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Deze verdieping is bereikbaar middels de lift of de trap. Bij binnenkomst in de hal tref je de meterkast, toegang tot de badkamer en de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht. Er ligt een lichte vloer. Er is geen balkon aanwezig.

Keuken:

De rechte keuken is voorzien van een nieuwe elektrische kookplaat, koelkast en voldoende opbergruimte. De keuken is eenvoudig maar functioneel. Slaapkamer:

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime slaapkamer. De slaapkamer krijgt veel licht door het dakraam. In de kamer kun je een grote kast kwijt. Badkamer;

Vanuit de hal en de slaapkamer is er toegang tot de badkamer. De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een douche, toilet, wastafel en de witgoedaansluitingen. Berging:

Er is een berging voor je fiets en extra spullen in de onderbouw. Omgeving:

In de directe omgeving bevinden zich winkels, horeca en het NS/busstation.

Parkeren is via een vergunning. Je kunt in de Rustenburgstraat voor € 35,= per maand dichtbij parkeren, meer informatie over de mogelijkheden bij de Gemeente Apeldoorn.

Huurprijs: 760,- per maand exclusief water en elektra. De servicekosten bedragen ca. € 115,- per maand, dit is inclusief voorschot gas. Aanvaarding: 1 maart 2021. De borg bedraag 1 maandhuur. Geen huisdieren en niet roken. Maximaal 2 bewoners.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
48 m²
Inhoud
130 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nieuwstraat Apeldoorn

Extra informatie

Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 760 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar