Verhuurd

Appartement Marktstraat in Apeldoorn

7311 LH Apeldoorn (Gelderland)

€899 Huurprijs p.m.
100 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Algemeen: Per 1 maart 2017 te huur, mooi en volledig gerenoveerd 4-kamer appartement met uitzicht op de Marktstraat en, het nog te realiseren, stadsparkje. Een zeer ruim appartement midden in het centrum van Apeldoorn. De Apeldoornse Markt, vele winkels en het gezellige Raadhuisplein begeven zich in de direct omgeving.

Indeling: (eigen) Entree, meterkast, trap. Hal, voorzien van lichtkoepel, met toegang tot separaat toilet. Ruime woonkamer met veel daglicht, separate keuken met leuk doorgeefluikje. Keuken met wasemkap, gasfornuis, oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie en toegang tot balkon met uitzicht op de Marktstraat en, nog te realiseren, stadsparkje. 1e slaapkamer met, handmatig te openen, lichtkoepel. 2e ruime slaapkamer met toegang tot terras met uitzicht op o.a. het Stadhuis van Apeldoorn. 3e ruime slaapkamer met toegang naar de overloop. De overloop bied toegang tot de inloop-douche met wasbak en designradiator. En toegang tot separate CV-ruimte die tevens ruimte bied aan een was –én droogcombinatie.

Het appartement verkeerd in de laatste fase van de renovatie. Per 1 maart 2017 is het gereed.

Kenmerken: Prijs: € 899,- per maand (exclusief gas, water en elektra) Borg: € 1.800,- Geen service kosten. Parkeren: Mogelijkheid tot huren van 1 parkeerplek. Prijs: € 65,- per maand. Achter het appartement. Inrichting: Gestoffeerd (vloerbedekking) Aanvaarding: in overleg Beschikbaar: vanaf 1 maart 2017

Indeling: Aantal kamers: 4 (woonkamer: ca. 25m2, 3 slaapkamers: 4m2, 13m2, 16m2) Separate keuken: ca. 6m2. Balkon voor, op het Zuidwesten Terras achter ca. 10m2, op het Noordoosten

Huurvoorwaarden: De voorwaarden voor het in aanmerking komen voor deze huurwoning zijn: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Het inkomen dient in overeenstemming te zijn met de huurprijs. U dient een werkgeversverklaring en loonstrook te kunnen overleggen.

Zie ook: www.huurink.nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
100 m²
Aantal slaapkamers
3
Aantal kamers
4
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Marktstraat Apeldoorn

Extra informatie

Balkon
Terras
Douche
Mechanische ventilatie
Buiten zonwering
Dakraam
Parkeerplaats
Washok
Dakterras
In het centrum
Aan park
Vrij uitzicht
Bij winkelcentrum
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 899 p/m
Beschikbaar per
1 maart 2017