Advertentie verwijderd

Appartement Thorbeckestraat in Arnhem

6828 TV Arnhem (Gelderland)

€400 Huurprijs p.m.
13 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtige kamer met eigen balkon in het Spijkerkwartier.

Per direct komt in dit prachtige appartement een studentenkamer vrij.

Deze gezellige, verzorgde en prachtig lichte kamer ligt op een leuke, rustige plek aan de rand van het Arnhemse stadscentrum. Met het recent geopende Thialf-terrein op een paar passen lopen, alle voorzieningen dichtbij en op de grens van twee historische wijken: het Statenkwartier en het Spijkerkwartier. En met het zonnige balkon is dit een zeer prettige en comfortabele plek. De kamer is voorzien van een prachtige laminaatvloer en heeft tevens toegang tot een eigen balkon! Daarnaast is er nog een gezamenlijk balkon die via de keuken is te bereiken.

Indeling Via de gezamenlijke entree en het trappenhuis kom je op de tweede verdieping en bij de voordeur van de woning. Je komt binnen in de hal met meterkast, garderobekast en wc. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken, en de kamers.

Het balkon is te bereiken via de keuken. De keuken is voorzien van witte kasten en er is een groot extra werkblad gemaakt, met daaronder een wasmachine. Vanuit de keuken kom je in de badkamer, die is uitgerust met een nette douche en een wastafel met daaronder een kast. De wanden zijn wit betegeld, op de vloer liggen grijze tegels. Door het hele appartement ligt een strakke laminaatvloer, alle wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt in neutrale kleuren. Op de begane grond heb je tenslotte nog een ruime en afgesloten fietsenberging. Voor de deur is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

De Thorbeckestraat ligt op de grens van het Statenkwartier en het Spijkerkwartier, twee wijken met voornamelijk karakteristieke stadspanden uit de late 19e en vroege 20e eeuw. Je woont er aangenaam rustig, terwijl toch alle voorzieningen dichtbij zijn: detailhandel, cafés en restaurants, kunstgalerieën en een theater. De gezellige, gemoderniseerde Steenstraat en het centrum van Arnhem zijn om de hoek. Ook park Musis is dichtbij en onlangs werd het nabijgelegen Thialf-terrein geopend, met o.m. een brasserie. Het NS station Velperpoort en het Centraal Station Arnhem liggen op loop- en fietsafstand, er is een bushalte praktisch voor de deur en de snelwegen in de regio zijn snel te bereiken.

Bijzonderheden

  • Huurprijs bedraagt €400,00 incl. g/w/e, internet en gemeentelijke belastingen
  • Groot balkon op het zuiden
  • Maximale lichtinval door hoge ramen over de volle breedte van de kamers
  • Strakke laminaatvloer in het hele appartement
  • Altijd (gratis) parkeergelegenheid voor de deur
  • Berging op de begane grond

Voor deze kamer zijn wij op zoek naar een werkend en studerend persoon.

Heb je interesse in deze leuke kamer? Maak dan een account aan en plan een bezichtiging in!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
13 m²
Perceeloppervlakte
999 m²
Inhoud
71 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Thorbeckestraat Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 400 p/m
Beschikbaar per
Direct