Advertentie verwijderd

Kamer Sonsbeekweg in Arnhem

6814 BD Arnhem (Gelderland)

€580 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Geweldig mooie kamer met eigen voorzieningen op een top locatie! Wij mogen namelijk dit schitterende en uitstekend onderhouden pand aanbieden met maar liefst 11 kamers! De woning ligt werkelijk prachtig! Namelijk pal tegenover het Sonsbeek Park! Zoek je dus een kamer, alleen of met studiegenoten? Lees dan snel verder!

De Sonsbeekweg ligt super centraal, namelijk niet alleen op loopafstand van Sonsbeek Park en Arnhem centrum, maar ook op loopafstand van Arnhem centraal station en station Velperpoort! De Han, Artez en meerdere scholen liggen op slechts enkele minuten fietsafstand.

De kamers zijn allemaal voorzien van een wastafel, keurig en gestoffeerd afgewerkt en derhalve direct te betrekken. Er is een heerlijke gezamenlijke tuin aan de achterzijde van het pand van ca. 70m2, alsmede een fietsenstalling. Verder is er ook nog eens een groot gezamenlijk dakterras! Er zijn 2 grote woonkeukens, 2 badkamers met in totaal 5 douches en maar liefst 4 toiletten! Wat wilt een student nog meer?!

**Indeling pand: ** Mooie statige entree/ hal met toegang tot alle vertrekken.

Begane grond: 3 Kamers waarvan 2 zijn voorzien van een eigen keuken, eigen douche, wastafel en vide. De 3e is voorzien van een wastafel en een vide. Verder is er de ruime keuken, een badkamer met 2 douches en 2 toiletten met fonteintje. 1e Verdieping: 4 kamers waarvan er 2 zijn voorzien van een eigen buitenruimte, eigen keuken, eigen douche, wastafel en vide. De andere 2 kamers beschikken over een eigen keuken en een vide. 1 Toilet en badkamer. 2e Verdieping: 4 kamers welke allen zijn voorzien van een eigen keuken en een badkamermeubel. Verder is er hier ook weer een douche, toilet en een gezamenlijke keuken.

Verder beschikt het pand over een wasmachine ruimte.** **

**De kamer: Wij bieden je aan: deze prachtige, lichte en ruime kamer met Sonsbeek Park als uitzicht! De kamer ligt op de 1e verdieping, is 18m2 en is voorzien van een eigen keuken en vide! ** **Ben je benieuwd naar deze mooie kamer in dit fraaie pand? Aarzel dan niet en bel voor een bezichtiging!

  • De huurprijs is € 475,- + € 50,- G/W/E + €55 afschrijving stoffering & service kosten = € 580,- per maand
  • De studio is beschikbaar voor minimaal 12 maanden , daarna onbepaalde tijd.

**

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Sonsbeekweg Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 580 p/m
Beschikbaar per
Direct