Advertentie verwijderd

Appartement Trans in Arnhem

6811 HS Arnhem (Gelderland)

€999 Huurprijs p.m.
65 m²

Over deze woning

Wij mogen 2 fonkelnieuwe volledig gerenoveerde, 3-kamer appartementen op de begane grond aanbieden in de bruisende binnenstad van Arnhem. Op loopafstand bevinden zich diverse horeca gelegenheden, het winkelgebied en de Rijnkade. Op circa 800 meter ligt het Centraal Station van Arnhem. Ook de Foodhall Arnhem is gelegen aan de Rijnkade (en een entree aan de Trans) in Arnhem centrum. In de foodhall worden diverse wereldkeukens samengebracht naar één plek. Iedere stand heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder.

De appartementen zijn zo goed als af.

Beide appartementen zijn voorzien van oonder andere volledige nieuwe keukens met vaatwasser, combi oven, 4 pits inductie, afzuiging, vloerverwarming, wasmachine aansluiting, inloopdouche, LED inbouwspots... De grote badkamers zijn voorzien van inloopdouche, hangend toilet, wasmachine aansluiting en badkamer meubel.

Appartement 1

Circa 65 m2 vloeroppervlakte, woonkamer (23 m2) met open woonkeuken (14 m2), twee slaapkamers (10m2 en 11 m2). De slaapkamers hebben openslaande deuren aan de achterkant. De prijs van dit appartement bedraagt € 999,00 plus € 50,00 servicekosten. De kosten gas/water/elektra zijn voor eigen rekening.

Appartement 2

Maar liefst circa 92 m2 vloeroppervlakte, woonkamer met open keuken (49 m2), twee slaapkamers (13 m2 en 15 m2). De prijs van dit appartement bedraagt € 1250,00 plus € 50,00 servicekosten. De kosten gas/water/elektra zijn voor eigen rekening.

Trans Midden in de bruisende binnenstad van Arnhem ingeklemd tussen de Rijnkade en het winkelgebied. Op loopafstand bevinden zich de Action, de Spar en diverse horecagelegenheden. een sportschool zit naast de deur. Op circa 800 meter ligt het Centraal Station van Arnhem.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
65 m²
Adres
Trans Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 999 p/m
Beschikbaar per
Direct