Advertentie verwijderd

Appartement Emmastraat in Arnhem

6828 HC Arnhem (Gelderland)

€775 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Prachtige zelfstandige studio met aparte slaapkamer in het Spijkerkwartier!

Per 1 december is deze prachtige studio aan de Emmastraat in Arnhem beschikbaar voor de verhuur. Ben jij op zoek naar een bijzondere leuke studio met aparte slaapkamer die is gelegen in een van de leukste wijken van Arnhem? Dan is dit jou kans!

De studio en het pand zijn in 2017 volledig gerenoveerd en voorzien van een prachtige laminaat vloer en een nieuwe keuken.

Bijzonderheden:

-Object: Studio 2 (begane grond achterzijde): -Oppervlakte: +/- 40m2 -Huurprijs: €775,- inclusief g/w/e -Waarborgsom: €775,- -Aantal slaapkamers: 1 -Geen huurtoeslag mogelijk -Huisdieren zijn niet toegestaan -Minimale huurperiode: 12 maanden

Deze studio is gelegen op de beganegrond aan de achterzijde van het pand en is voorzien van een ruime woonkamer met keuken. Aangrenzend is de slaapkamer met toegang naar de badkamer.

Locatie: Gelegen midden in het bruisende Spijkerkwartier te Arnhem Noord. Deze wijk, niet voor niets gewaardeerd als beschermd stadsgezicht, kenmerkt zich door de karakteristieke woonhuizen gebouwd in de periode 1850 tot omstreeks 1935. Ondanks het stadse karakter, is het Spijkerkwartier met zijn prachtige binnentuinen, stadsparkjes en verborgen speeltuinen een verrassende, levendige en groene wijk. Ook de samenstelling van de wijk is divers en biedt voor ieder wat wils. Diverse theaters, cafés, winkels, restaurants en natuurlijk de alom bekende Steenstraat bevinden zich om de hoek. Tevens zijn het centrum, bus en trein (NS station Velperpoort) op loopafstand bereikbaar. De nieuwste aanwinst voor de wijk de hippe espressobar en restaurant 'Spijker' alsmede brasserie Thialf bevinden zich om de hoek. Direct naast het Spijkerkwartier vinden we het hippe Mode-kwartier met o.a. restaurant Goed Proeven, Tape en Sugar Hill.

Bij studenten of personen met een laag of variabel inkomen vragen wij om een garantsteller.

Voor deze studio's zijn wij op zoek naar een studerend of werkend persoon.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Inhoud
999 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Emmastraat Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar