Advertentie verwijderd

Appartement Schoolstraat in Arnhem

6828 GT Arnhem (Gelderland)

€460 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

In Rijksmonumentaal gebouw “De Lorentz linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in." bieden wij een ruime kamer aan van maar liefst 25 m2.

De kamers hebben een gedeelde grote keuken en ruim sanitair.

Het gebouw bezit nog veel authentieke details en de gevel en het interieur zijn rijk versierd met ornamenten. Invloeden van Berlage, het Rationalisme en Art Nouveau zijn terug te vinden in het ontwerp. O.a. de latere Nobelprijswinnaar H.A. Lorentz en kunstenaar M.C. Escher hebben op deze school gezeten. Voor M.C. Escher is het centrale trappenhuis zelfs de inspiratiebron geweest voor zijn meest bekende tekenwerk.

Het gebouw is gelegen aan de Schoolstraat in het Rijksbeschermde stadsgezicht het Spijkerkwartier. Deze wijk kenmerkt zicht door de aanwezigheid van veel monumentale panden waaronder de “Brusselse huizen" gelegen in de aangrenzende Spijkerstraat. De wijk grenst aan het centrum van Arnhem.

Voor meer informatie of het bezichtigen van de kamers neemt u contact op met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Schoolstraat Arnhem

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 460 p/m
Beschikbaar per
Direct