Advertentie verwijderd

Appartement Sleutelbloemstraat in Arnhem

6841 CX Arnhem (Gelderland)

€705 Huurprijs p.m.
67 m²
3 kamers
1964

Over deze woning

Nabij het centrum van Arnhem gelegen goed onderhouden 3-kamerappartement gesitueerd op de eerste verdieping met berging in de onderbouw. Het appartement is deels voorzien van dubbele beglazing, op de begane grond bevindt zich een nieuwe supermarkt en de gehele ruimtelijke omgeving is opnieuw aangelegd. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

In de wijk Malburgen west gelegen drie kamer appartement gesitueerd op een van de twee hoeken van de 1e verdieping aan het einde van de galerij. De wijk Malburgen west ligt tussen de fraaie uiterwaarden van de Rijn enerzijds en de evenementenhal/voetbal stadion het Gelderdome anderzijds, de fraaie uiterwaarden bieden uitgebreide recreatie mogelijk langs de Rijn onder meer bij de Stadsblokken en Meinerswijk, het stadion biedt voetbal vertier onder leiding van Vitesse en het hele jaar door fraaie evenementen. Het appartementengebouw waar dit appartement onderdeel van uitmaakt heeft de afgelopen jaren een grondige renovatie ondergaan, zo zijn onder andere platte daken centrale blokverwarmingsinstallatie, schilderwerk van kozijnen en betonlateien en de kozijnen van de woonkamer vervangen. Openbaarvervoer naar het centrum en het centraal station is er in de korte nabijheid, zo zijn deze in enkele minuten te bereiken.

Indeling Begane grond: centrale afgesloten overdekte entree, trap naar........ 1e verdieping: galerij eveneens te bereiken vlak voor het einde van de galerij voor bewoners. Entree appartement, hal en gang, ruime lichte woonkamer, twee slaapkamers waarvan een met doorgang naar balkon, eenvoudige keuken met royale bergruimte, badkamer met douchecabine en toilet.

Bijzonderheden: Berging in de onderbouw; Kunststof kozijn woonkamer voorzien van HR++ glas; Actieve vereniging van eigenaren, bijdrage servicekosten € 48,00. Het voorschot voor verwarming verbruik is maandelijks € 69,-.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1964
Woonoppervlakte
67 m²
Inhoud
148 m³
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Sleutelbloemstraat Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 705 p/m
Beschikbaar per
Direct