Advertentie verwijderd

Appartement Spijkerstraat in Arnhem

6828 DP Arnhem (Gelderland)

€625 Huurprijs p.m.
19 m²

Over deze woning

Zeer luxe semi-zelfstandige studio’s te huur in het Spijkerkwartier.

De woning is volledig gerenoveerd en de 8 studio's studio’s zijn van alle moderne gemakken voorzien, met behoud van authentieke details. Wil jij wonen in een van deze schitterende studio’s in het statige en sfeervolle Spijkerkwartier. De woning bestaat uit 2 woonlagen met ieder 4 studio’s. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 studio’s en het gezamenlijke dakterras. Op de tweede verdieping bevinden zich ook nog 4 studio’s.

Ligging: De studio’s zijn gelegen in het gezellige, levendige en kleurrijke Spijkerkwartier. Het Spijkerkwartier is lang geleden al door artistiekelingen en studenten ontdekt. Echter steeds meer mensen zoeken de gezelligheid en sfeer op die deze wijk te bieden heeft, waardoor de wijk steeds gewilder wordt. Stijlvolle herenpanden worden afgewisseld door sfeervolle eetcafé's waardoor u zo de deur uitloopt om op de hoek betaalbaar een vorkje te prikken. Door de gunstige ligging van de wijk linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. het stadscentrum zijn tal van voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, een treinstation, bioscoop of schouwburg maar ook de volgens velen leukste winkelstraat (de steenstraat) van Nederland is op loopafstand gelegen.

1e verdieping De studio's op de eerste verdieping zijn inmiddels verhuurd.

2e verdieping 4 studio’s van circa 19 m2, welke alleen worden verhuurd voor € 625,00 per maand. Studio 1 is verhuurd.

Bijzonderheden: Opslag kosten gas/water/elektra: € 75,00 per maand. Alle studio’s hebben de beschikking over een luxe eigen keuken en badkamer. Videofoon in alle studio’s Sterke WiFi verbinding PVC vloer Gezamenlijk toilet per verdieping

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
19 m²
Adres
Spijkerstraat Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 625 p/m
Beschikbaar per
Direct