Advertentie verwijderd

Kamer Sonsbeekweg in Arnhem

6814 BE Arnhem (Gelderland)

€345 Huurprijs p.m.
10 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Leuke kamer met eigen wastafel tegenover Sonsbeekpark! De Sonsbeekweg ligt super centraal, namelijk niet alleen op loopafstand van Sonsbeek Park en Arnhem centrum, maar ook op loopafstand van Arnhem centraal station en station Velperpoort! De Han, Artez en meerdere scholen liggen op slechts enkele minuten fietsafstand..

Er is een heerlijke gezamenlijke tuin aan de achterzijde van het pand van ca. 70m2, alsmede een fietsenstalling. Verder is er ook nog eens een groot gezamenlijk dakterras! Er zijn 2 grote woonkeukens, 2 badkamers met in totaal 5 douches en maar liefst 4 toiletten! Wat wilt een student nog meer?!

**Indeling pand: ** Mooie statige entree/ hal met toegang tot alle vertrekken.

In het souterrain treft u voor elke huurder een opbergkast/ locker én de 2 wasmachines en 2 drogers.

**De kamer: Wij bieden je aan: deze leuke en betaalbare kamer met veel lichtinval! De kamer ligt op de 3e verdieping, is 10m2 en is voorzien van een nette vloer! ** **Ben je benieuwd naar deze mooie kamer in dit fraaie pand? Aarzel dan niet en bel voor een bezichtiging! Beschikbaar per direct. De huurprijs is € 345,- incl. voorschotten G/W/E en servicekosten (waaronder gemeentelijke heffingen, tv en internet). ** **Bijzonderheden: ** - Mooie en ruime kamer in een keurig pand, beschikbaar per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

  • De kamer is voorzien van een eigen wastafel!
  • Keurige oplevering!
  • Grote gezamenlijke tuin met mogelijkheid tot het stallen van een fiets!
  • 2 Keukens, 5 douches en 4 toiletten!** **

_Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/ vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.

_ Vindt u dit aanbod op een andere website dan makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
10 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Sonsbeekweg Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 345 p/m
Beschikbaar per
Direct