Advertentie verwijderd

Appartement Abe Lenstrahof in Arnhem

6833 LP Arnhem (Gelderland)

€850 Huurprijs p.m.
106 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Prachtig appartement gelegen op de 2e etage van de "Toren van Gelre", met prachtig uitzicht over de stad. Rustig gelegen nabij uitvalswegen, uiterwaardenpark en op 10 fietsminuten van de binnenstad van Arnhem. Kijk vooral eens naar de prachtige uitzichtplaatjes. Dit fraaie appartement bereikt u via rolstrolvriendelijke opgangen en een prachte entree waar de lift u naar de 2e etage brengt. Op deze etage treft u 4 appartementen aan. Bij binnenkomst ziet u een ruim en licht appartement voorzien van mooie bruine vloerbedekking, 2 slaapkamers, 1 inpandige berging, ruime badkamer met douche, dubbele vaste wastafel, bad en toilet, een separaat toilet en een ruime woonkamer met serre waarvan de glazen schuifwand weggeschoven kan worden zodat de ruimte meer bij de woonkamer hoort. Deze serre heeft grote schuiframen die als ze open staan voor een fijn "buitengevoel" zorgen. Kortom een woning die u zeker van binnen moet bekijken.

Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage onder het woongebouw. Verder bevindt zich in de kelder nog een aparte berging.

Als u deze woning wil huren, dan moet u beschikken over een aantoonbaar structureel bruto inkomen van minimaal €3250,-. Wij hanteren geen borg.

In en rond het gebouw is een 24 uurs camerabewakingssysteem.

Volkshuisvesting behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden de woning niet toe te wijzen nadat een mogelijke aanbieding heeft plaatsgevonden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
106 m²
Inhoud
297 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Abe Lenstrahof Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar