Advertentie verwijderd

Appartement St. Elisabethshof in Arnhem

6812 AW Arnhem (Gelderland)

€995 Huurprijs p.m.
76 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

**De omgeving staat bol van historie, de woning is modern en comfortabel: dit appartement ligt op de vierde verdieping van het appartementencomplex Elisabethstaete op het terrein van het voormalige St. Elisabeth Gasthuis.**De woning heeft een grote lichte woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer, een tweede slaap- of studeerkamer en een fijn balkon. Bij het appartement horen een privé berging en parkeerplaats.

**Indeling: ** Via de gezamenlijke entree kom je met de trap of de lift op de vierde verdieping. Je komt het appartement binnen in de hal met links de woonkamer met open keuken en rechts de slaapkamer en de badkamer. Ramen aan drie zijden en een open verbinding met de zijkamer maken het er heel licht. De keuken is ingericht met crèmekleurige kasten met houtkleurige details en voorzien van een ingebouwd gasfornuis met oven, afwasmachine, koelkast en magnetron. De apparatuur is van Siemens.

Vanuit de zijkamer kom je op het balkon. Dat is 3m2 bij 2m2 en heeft ‘s middags en ’s avonds zon. Er liggen houten vlonders. De slaapkamer is 12 m2, heeft een breed raam aan de kant van het balkon en grenst aan de andere kant direct aan de badkamer. De badkamer is ook vanuit de hal toegankelijk. Hij is uitgerust met een ruime douchecabine, dubbele wastafel en wc.

Bijzonderheden:

  • De huurprijs bedraagt € 995,- + 55,- = € 1.050,-
  • Verzorgd en af appartement
  • Met prive berging en eigen parkeerplaats
  • Beschikbaar vanaf telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.
  • De waarborgsom bedraagt € 1.050,-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2002
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
St. Elisabethshof Arnhem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar