Advertentie verwijderd

Appartement Noordelijke Parallelweg in Arnhem

6813 DE Arnhem (Gelderland)

€1.050 Huurprijs p.m.
87 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Prachtige en ruime boven woning in de wijk Brouwerijeweg en omgeving! De woning ligt dichtbij het Centraal Station en de stad is op fiets afstand bereikbaar. Tevens ben je met een paar minuten rijden op de A50.

De woning is gelegen op de eerste en tweede etage en heeft een mooi karakter. Zo ligt er een prachtige houten vloer en zitten er glas in lood ramen aan de voorzijde in woonkamer! De woonkamer is makkelijk en op diverse manieren in te delen. Aan de achterzijde van de woonkamer heb je toegang tot het eerste balkon.

Ook vanuit de keuken kan je dit balkon bereiken. De keuken is modern afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over een moderne gaskookplaat, een vaatwasser en combi magnetron. Op de eerste etage vind je ook de eerste en kleinere slaapkamer. Hier kunnen de thuiswerkers een mooi kantoor van maken.

Op de tweede etage bevinden zich nog twee slaapkamers waarvan de achterste erg ruim is. Deze heeft een speelse indeling en toegang tot het tweede en grootste balkon middels een schuifpui. Dit balkon is maar liefst 11 m2!

De badkamer is ook geheel van deze tijd en voorzien van een heerlijke regendouche. Er staan eventueel ook een wasmachine en droger voor gebruik.

De woning word gemeubileerd opgeleverd. Mochten hier andere wensen is zijn, kan dit besproken worden. De huurovereenkomst is minimaal en maximaal 12 maanden. Het doel is om de overeenkomst vervolgens te verlengen.

De servicekosten dekken enkel de kosten voor het water. Andere nutsvoorzieningen dient de huurder zelf af te sluiten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Noordelijke Parallelweg Arnhem

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar