Advertentie verwijderd

Appartement De la Reijstraat in Arnhem

6814 AD Arnhem (Gelderland)

€1.500 Huurprijs p.m.
111 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Op een geweldige locatie: tegenover de Sint Jansbeek, in de stijlvolle Transvaalbuurt centraal tussen Park Sonsbeek, Arnhem Centraal en het stadscentrum van Arnhem, ligt dit gemeubileerde unieke 2 slaapkamer appartement op de 2e verdieping.

Indeling appartement: Ruime hal, bergkast, zonnige woonkamer met uitzicht op de St. Jansbeek en Sonsbeek, ruime slaapkamer met vaste kast, 2e slaapkamer heeft toegang tot het achterbalkon, moderne badkamer met douche, ruim toilet, dichte keuken met inbouwapparatuur.

Bijzonderheden: Balkon, beide aan de achterzijde, met enorme raampartijen aan de voorzijde, veel lichtinval. Van oudsher een van de beste locaties van Arnhem, Dagelijkse boodschappen, postkantoor, bank etc. op enkele reizigersloopafstand. Gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum, openbaar vervoer en wegennet. Rustige ligging in semi-openbaar Park Sonsbeek. Stadsparken en bossen op afstand.

Exclusief g/w/e, kabel, internet. lokale belastingen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
111 m²
Inhoud
70 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
De la Reijstraat Arnhem

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.