Advertentie verwijderd

Appartement Kruisstraat in Assen

9401 JK Assen (Drenthe)

€775 Huurprijs p.m.
51 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Het betreft een appartement in hartje Assen. Het is per 15 februari opgeleverd en zal per 1 maart beschikbaar zijn voor de verhuur. De woning is hoogwaardig afgewerkt en heeft zeer grote living/keuken op de eerste etage, met uitzicht op de winkelstraat (Kruisstraat). Naast de living/keuken is er een ruime slaapkamer, separate badkamer, inpandige berging en een aanvullende berging in de fietsenkelder.

De huurprijs bedraagt in totaal 775 E Huur, verhoogd met voorschot servicekosten ad. 120 E (incl. G/W/L). Het voorschot servicekosten is een indicatie (inschatting gezien appartement geheel nieuw is) en per einde van het jaar vind er een eind afrekening plaats obv de feitelijke kosten. (N.B. Op basis van de gevraagde huurprijs is géén huurtoeslag mogelijk)

De woning is nieuw opgeleverd (eerste bewoning) en kent een hoogwaardige keuken met elektrische kookplaat (90cm), grote inbouw koelkast en vaatwasser. De badkamer kent een zeer nette afwerking. In de inpandige berging is een aansluiting voor de wasmachine mogelijk.

De woning wordt geleverd met een laminaatvloer en wit afgewerkte wanden.

Heeft u interesse? stuur dan een mail naar kruisstraatverhuur@outlook.com. U ontvangt dan nadere informatie en een inschrijfformulier. Bij afdoende interesse kan er vanzelfsprekend een bezichtiging worden gepland.

Check ook voor verdere informatie: www.facebook.com/kruisstraat.assen

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Kruisstraat Assen

Extra informatie

Douche
Toilet in badkamer
Kelder
Intercom
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Direct