Advertentie verwijderd

Appartement Kerkstraat in Bavel

4854 CC Bavel (Noord-Brabant)

€1.600 Huurprijs p.m.
110 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Fantastisch project in het centrum van Bavel. Er worden momenteel 4 appartementen gerealiseerd, uitermate geschikt voor senioren, in een vrijstaande villa op een perceel van ruim 1500m2. De fraai aangelegde tuin is voor gemeenschappelijk gebruik en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Appartement B1, € 1600,- exclusief: verhuurd Bestaande uit een woonkamer ca. 40m2 en een half open keuken ca. 5m2 v.v. alle apparatuur op de begane grond en een verdieping met een slaapkamer ca. 24m2, een garderobekamer 8m2 en een nieuwe badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet. Appartement B2, verhuurd.

Om u een idee te geven van het afwerkingsniveau zijn er foto's toegevoegd van appartement B1. Thans worden appartement B3 en B4 afgebouwd en afgewerkt naar een vergelijkbaar niveau. De vloeren zullen in deze appartementen zullen volledig worden voorzien van laminaat, muv badkamer en toiletruimte

Nog beschikbaar:

Appartement B3 € 1550,- exclusief: Bestaande uit een woonkamer ca. 47m2 met nieuwe open keuken v.v. alla apparatuur, twee slaapkamers van ca. 21 en 18m2, een badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en een apart toilet. Appartement B4 € 1500,- exclusief: Bestaande uit een woonkamer ca. 47m2 met nieuwe open keuken v.v. alla apparatuur, twee slaapkamers van ca. 20 en 13m2, een badkamer met douche, wastafel en een apart toilet. De servicekosten per appartement bedragen € 200,- per maand en hierin zijn onder andere inbegrepen: terrein- en tuinonderhoud, energie algemene ruimten, onderhoud en schoonmaak algemene ruimten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
1810 m²
Inhoud
1350 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Kerkstraat Bavel

Extra informatie

Tuin
Lift
Parkeerplaats
Aan rustige weg
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.