Advertentie verwijderd

Huis Roosbergseweg in Bavel

4854 PL Bavel (Noord-Brabant)

€1.950 Huurprijs p.m.
140 m²
6 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Op prachtige locatie gelegen ruime vrijstaande woning inclusief ruime garage en zeer ruime tuin aan voor en achterzijde.

De woning beschikt over 1 slaapkamer beneden (ook als kantoor te gebruiken) en 4 slaapkamers op de verdieping. Hier zijn tevens 2 badkamers en een aparte douche aanwezig.

Er is voldoende ruimte om auto´s te parkeren. In de ruime vrijstaande garage is hier eventueel ook veel ruimte aanwezig. Voor mensen die van rust houden is deze woning het perfecte thuis. De woning ligt niet ver van het centrum van Bavel, met al zijn gemakken en voorzieningen binnen bereik.

De volgende vertrekken zijn aanwezig:

Woonkamer ca. 50 m2 met open haard Slaapkamer 1 ca. 17.3 m2 Slaapkamer 2 ca. 9.3 m2 Slaapkamer 3 ca. 10.4 m2 Slaapkamer 4. ca. 11.7 m2 Slaapkamer 5. ca. 8.9 m2 Bijkeuken ca.11.3 m2 Keuken ca. 8 m2

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te beschikken over een aantoonbaar inkomen. Het geniet de voorkeur de woning voor een langere vaste periode te verhuren.

Deze informatie is een beschrijving en wordt louter ter informatie verstrekt en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Woonboerderij)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
140 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Roosbergseweg Bavel

Extra informatie

Tuin
Garage
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar