Advertentie verwijderd

Appartement Franciscusberg in Bergen op Zoom

4611 MZ Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
53 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Volledig gemeubileerd appartement in het centrum van Bergen op Zoom. In dit appartement komt u thuis. Het appartement wordt inclusief alle voorzieningen aangeboden. Op loopafstand zijn o. a. bereikbaar de "Grote Markt" met daaromheen diverse gezellige restaurants en winkels. Op loopafstand zit ook een supermarkt.

Het appartement is gelegen op de begane grond van het complex. Via het binnenplein van het complex is de centrale entree bereikbaar.

Binnenkomst in het appartement is direct in de hal waar zich o. a. de meterkast en bergkast bevinden. Via de hal zijn de badkamer, slaapkamer en woonkamer bereikbaar. De bergkast is v. v. van een boiler voor het warme water en biedt ruimte voor opslag voor o. a. stofzuiger/strijkplank en overige voorraad.

De woonkamer heeft een knusse gezellige uitstraling met en een moderne inrichting.

Er is een open keuken aanwezig, door de speelse opstelling wordt de keuken gescheiden van de woonkamer. De keuken is v. v. diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met klein vriesvak, vaatwasser, 4-pits elektrische kookplaat, afzuiginstallatie en combi-magnetron. Daarnaast is de keuken uitgerust met al het benodigde serviesgoed.

De slaapkamer is ca.12 m2 en v. v. een 2-persoonsbed en ruime kledingkast. Via de slaapkamer is het dakterras bereikbaar. Het dakterras is gelegen op het Noord-0osten.

De badkamer heeft een moderne uitstraling en is v. v. een inloopdouche, toilet, wastafel inclusief meubel, radiator en wasmachine.

Externe ruimte: in de (parkeer)kelder onder het complex is er een privé berging beschikbaar voor o. a. het stallen van fietsen.

Het appartement wordt inclusief de volgende voorzieningen verhuurd:

  • Gas, water, elektra
  • TV-internet
  • Gemeentelijke heffingen De totale huurprijs is € 1.245,00

Onder het complex worden parkeerplaatsen verhuurd. De mogelijkheid hiertoe hangt af van de beschikbaarheid van vrije plaatsen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
53 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Franciscusberg Bergen op Zoom

Extra informatie

Balkon
Lift
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar