Advertentie verwijderd

Huis Korte Parkstraat in Bergen op Zoom

4611 CT Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

€1.300 Huurprijs p.m.
210 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschrijving:

Gelegen in Bergen op Zoom ligt deze karakteristieke ruime woning met eigen parkeerplaats in de Korte Parkstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 210 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 508 m2. De woning is gebouwd in 1927.

Algemeen:

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Onder andere beschikt de woning over een ruime woonkamer met gesloten keuken en een separate bijkeuken. Op de verdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer welke o.a. is voorzien van een ligbad, toilet en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. is er een 4e kamer die als kantoor fungeerde. Op de 2e verdieping treft u vervolgens de 4e slaapkamer linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. beschikt de woning over een ruime tuin.

Het tapijt in de woning wordt op korte termijn verwijderd en vervangen door een laminaten linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. worden alle meubels uit de woning verwijderd.

Kortom: een zee aan ruimte voor u en een compleet gezin en dit alles te huur voor periode van maximaal 2 jaren! Ook is het mogelijk om de woning inclusief tuinonderhoud te huren tegen een meerprijs van € 150,00 per maand. Heeft dit alles uw interesse gewekt? Neem contact op met ons voor meer informatie!

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Villa)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
210 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Korte Parkstraat Bergen op Zoom

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar