Advertentie verwijderd

Appartement Potterstraat in Bergen op Zoom

4611 NG Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
63 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Omschrijving Een monumentaal penthouse appartement met groot dakterras op een topplek midden in Bergen op Zoom! Op de hoek van de Lievevrouwestraat en Potterstaat is een kleinschalig appartementencomplex gevestigd in twee 16e eeuwse panden. Om een goede indruk te krijgen van het appartement, dient u beslist een bezichtiging te doen.

Het appartement is instapklaar en is keurig onderhouden. Het meubilair op de foto dient als indicatie, er worden andere meubels in het appartement geplaatst.

Op de begane grond aan de potterstraatzijde is de inkom met de brievenbussen van de appartementen. Meteen aan de linkerzijde is de berging (3m2) behorende bij het appartement. Vanwege de plafondhoogte ideaal om veel spullen op te bergen en ruimte genoeg voor een paar fietsen. Het is voorzien van verlichting en er is een stroompunt.

Het gezamelijjke gedeelte van het appartementencomplex is goed onderhouden door een actieve VVE en recentelijk voorzien van de meest moderne verlichting om het energieverbruik hier laag te houden.

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping. Elk appartement is voorzien van een eigen meterkast met aansluitingen voor het internet/tv. In het appartement zelf is een technische ruimte waarin zich de CV ketel bevindt. Naast de ketel is er genoeg ruimte hier voor opslag.

In de hal bevinden zich een aparte toilet met fontein en apart daarvan een badkamer met ligbad, wastafel en designradiator. De slaapkamer is groot van opzet en geeft via dubbele deuren toegang tot het dakterras. Er is een rolluik geplaatst voor ideaal slaapcomfort.

De woonkamer is vrijwel vierkant met een hoge nokhoogte geeft dit optisch een ruim effect. Aan de voorzijde heeft men uitzicht op de Markiezenhof.

De keuken is voorzien van 4 pits gaskookstel, afzuigkap en kasten. De wasmachine en de koelkast zijn ingebouwd.

Het dakterras van dit appartement is top. Gericht op het Zuiden heeft men de gehele dag de zon (ook in de winter) en kan er met veel privacy genoten worden van het weer tot 's avonds laat. Uniek is eveneens dat dit het enige dakterras is in de omgeving liggende aan de straatzijde. Het dakterras is voorzien van hardhouten vlonders en meerdere wandcontactdozen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
63 m²
Inhoud
185 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Potterstraat Bergen op Zoom

Extra informatie

Balkon
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar