Advertentie verwijderd

Appartement Huijbergsestraat in Bergen op Zoom

4611 MG Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

€1.225 Huurprijs p.m.
158 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Indeling van de woning:

Begane grond: De entree van het complex is gelegen aan de Huijbergsestraat. Hier vind men een klein portaal waar o.a. de deurbellen/brievenbussen aanwezig zijn en tevens de lift naar alle verdiepingen van het complex te vinden zijn.

Tweede verdieping: De entree van dit penthouse is gelegen op de tweede verdieping. Nadat u via de lift deze verdieping heeft bereikt komt u binnen op een riante binnenplaats/binnentuin. Deze binnenplaats is verdeelt in diverse tuinen die toebehoren aan de aanwezige appartementen. Op diezelfde binnenplaats zijn tevens de externe bergingen van ieder appartement gelegen.

Entree Penthouse: U komt het penthouse binnen in de riante hal. De hal loopt als rode draad door de woning, hiermee zijn alle kamers en ruimtes verbonden. In het eerste gedeelte van de hal zijn in ieder geval de meterkast, toilet en Cv-ruimte/waskamer te vinden.

De toilet heeft een ruime opzet met een zwevend toilet, fonteintje en betegeld tot half hoog op de muur.

De Cv-ruimte/waskamer is ca. 9m2. In deze ruimte hangt de Cv-installatie en de luchtventilatie box. De aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn hier tevens aanwezig. Daarnaast biedt deze kamer nog voldoende ruimte voor opslag. Deze kamer is via 2 kanten bereikbaar.

Wanneer we de hal recht uilopen komen we direct in de woonkamer terecht. De woonkamer en open keuken zijn ca. 45 m2. Deze kamer is v.v. 3 grote raampartijen die allen volledig open kunnen en tevens een kiepstand hebben. Daarnaast geven deze raampartijen een mooi uitzicht over het Sint Josephplein.

De keuken is v.v. diverse onder-en-bovenkasten en inbouwapparatuur. De volgende zaken zijn hierin aanwezig: koelkast, combi-oven, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser.

Tussen de woonkamer en keuken is de trapopgang naar de Vide (verdieping). De Vide is ca. 30 m2 en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden voor o.a. slaapkamer, kantoor of speelkamer voor de kinderen. Door de open ruimte bij de vide geeft het een extra ruimtelijk gevoel wat ook merkbaar is vanuit de woonkamer en open keuken.

Vanuit de Vide is het dakterras (ca. 35 m2) bereikbaar. Het dakterras is heerlijk afgelegen en zonder inkijk van buren of omwonenden. Ongegeneerd zonnen op dit dakterras is dus mogelijk!

Het penthouse is v.v. 2 ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn qua indeling vrij identiek te noemen en zijn respectievelijk 18,5 en 20 m2. Beide slaapkamers kijken uit over het Sint Josephplein.

De badkamer is v.v. een inloopdouche, 2e toilet en wastafel inclusief meubel. Direct naast de badkamer zit een kleine berg/garderobekast.

Externe ruimte/berging: Er is een externe berging aanwezig op de binnenplaats van het complex op de 2e etage. In een aparte schuur zijn 4 aparte bergkamers gemaakt waarvan er 1 toebehoord aan dit penthouse. Deze berging is ca. 10 m2 en is met een slot afsluitbaar.

Parkeren / Parkeerplaats: Dit penthouse is gelegen midden in het centrum. Parkeren voor de deur is helaas niet mogelijk. U kunt in aanmerking komen voor een parkeervergunning (via Parkeerbeheer) of u kunt optioneel een parkeerplaats in een dichtstbijzijnde parkeerkelder huren voor € 75,- p/maand.

Extra informatie:

  • Per direct beschikbaar!
  • Wonen op een unieke locatie in Bergen op Zoom.
  • De aanwezige laminaatvloer wordt ter overname aangeboden. Ditzelfde geldt ook voor de aanwezige lampen.
  • De VvE-bijdrage / Servicekosten bedragen 70,- p/maand, deze komen bovenop de kale huurprijs.
  • Optioneel is er een parkeerplaats bij te huren voor € 75,- p/maand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2004
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
158 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Huijbergsestraat Bergen op Zoom

Extra informatie

Bad
Lift
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.225 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar