Advertentie verwijderd

Studio Roskamstraat in Bergen op Zoom

4611 LZ Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

€850 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan:

Studio / Appartement met****eigen keuken, badkamer en slaapruimte, Bergen op Zoom

Gelegen in Centrum

Roskamstraat, Bergen op Zoom

Split-level studio met eigen keuken, Badkamer en slaapruimte in het centrum van Bergen op Zoom.

De studio heeft de woonkamer, keuken en badkamer op de begane grond. De woonkamer is voorzien van een bankje, tafel met stoelen. aangrenzend de open keuken met koelkast, electrische kookplaat met afzuiging en oven. Naast de keuken bevindt zich de badkamer met douche, wasfaciliteit en wasmachine. De studio is voorzien van een apart toilet.

Via een trap vanuit het huiskamertje betreed je de slaapruimte met bed en kledingkast, welke zich bevind boven de keuken en badkamer.

Vanuit het huiskamertje betreed me de gezamelijk tuin met zitje en stoelen.

BIJZONDERHEDEN

  • geschikt voor 1 werkend persoon (m/v)
  • Gemeubilleerd en ingericht
  • In het centrum
  • voorkeur voor EXPATS

Huurperiodes in overleg. Bij voorkeur minimaal 12 maanden. Huurprijs: € 850,- incl. Borg: € 850,-

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. West-Brabant treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de huurder. Voor dit object zijn bemiddelingskosten van toepassing. Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. West-Brabant werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/makelaar/west-brabant

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. West-Brabant Zuidzijde haven 39a 4611 HC Bergen op Zoom telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Roskamstraat Bergen op Zoom

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar