Advertentie verwijderd

Appartement Lindebaan in Bergen op Zoom

4611 LX Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
75 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Indeling van deze woning

Begane grond (betonnen vloer): Hal/entree, v.v. laminaatvloer, meterkast (5 groepen + 1 aardlekschakelaar) en betegeld toilet. Woonkamer (ca. 28 m2) v.v. laminaatvloer, trapopgang, trapkast en loopdeur naar balkon. Dichte keuken v.v. eenvoudig kunststof keukenblok, afzuigkap en aansluiting voor de wasmachine c.q. vaatwasser.

Eerste verdieping (betonnen vloer): Overloop v.v. laminaatvloer en toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (afmetingen: 3.20 x 4.20m), gelegen aan de achterzijde, v.v. laminaatvloer, 2 x kantelraam en vaste kast v.v. CV Ketel (Atag). Slaapkamer 2 (afmetingen: 4,40 x 3.20m), gelegen aan de voorzijde, v.v. laminaatvloer en CAI-aansluitingen. Betegelde badkamer, v.v. douchebad, wastafel, tweede toilet. In deze ruiimte is eveneens een wasmachine-aansluiting.

Extern

In de parkeergarage onder het appartementengebouw bevindt zich een aparte berging. Deze berging leent zich voor het plaatsen van fietsen en/of kleine opslag.

Ligging

De Grote Markt van het bourgondische Bergen op Zoom met de vele winkels, terrassen en diverse restaurants liggen op loopafstand. Dit appartement heeft een eigen opgang aan de straat. Omdat je geen gebruik maakt van de lift in het gebouw, liggen de servicekosten een stuk lager dan bij andere appartementen.

Extra informatie

De woning wordt kaal opgeleverd. De aanwezige vloerdelen zijn door de huurder te gebruiken. Alle overige zaken dienen door huurder te worden aangeleverd.

De keuken en badkamer zullen nog een update krijgen alvorens een nieuwe huurder zijn intrek neemt!!

Indien er een auto in bezit is en het is gewenst om deze in de centrumring te parkeren, dan kan er een parkeervergunning aangevraagd worden. Deze bedraagt ca. 60 euro per jaar voor het eerste voertuig.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1982
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Lindebaan Bergen op Zoom

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.