Advertentie verwijderd

Appartement Romerkerkweg in Beverwijk

1943 EV Beverwijk (Noord-Holland)

€600 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

Namens de verhuurder bieden wij aan een ruime studio met eigen keuken en badkamer. De studio is op loopafstand gelegen van het centrum en van het station van Beverwijk.

Begane grond

Entree, hal, studio aan achterkant van de woning op de begane grond. De studio beschikt over een eigen keuken met koelkast, magnetron en kookplaat, een badkamer met douche en toilet.

Kenmerken

Huur € 600,00 per maand All-in toeslag € 125,00 Max. 1 persoon Borg gevraagd Geen huisdieren toegestaan. Roken alleen buiten toegestaan. Wasmachine en droger aanwezig voor algemeen gebruik. Beschikbaar per 31 juli 2020!

Informatie All-in toeslag. Doelstelling van deze toeslag is dat u als huurder weet waar u financieel aan toe bent qua woonlasten. U betaalt samen met de huur deze toeslag en geen enkele andere woonlasten. In de toeslag is inbegrepen: Normaal verbruik gas Normaal verbruik elektriciteit Normaal verbruik water Internet en tv signaal Uitwaterende sluizen Rioolheffing Onroerend goedbelasting gebruiker Ieder ander hier niet genoemde gemeentelijke heffing of gemeentelijke belasting Buitenonderhoud Inrichting kamer zoals omschreven Reparatie en service alleen bij normaal huurdersgebruik

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
25 m²
Inhoud
75 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Romerkerkweg Beverwijk

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar