Advertentie verwijderd

Huis Kerkstraat in Blokzijl

8356 DP Blokzijl (Overijssel)

€755 Huurprijs p.m.
100 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Kerkstraat 24 behoort tot een rijtje van drie karakteristiek huizen (Kerkstraat 24, 26 en 28), die in 1926 door Vereniging Hendrick de Keyser werden aangekocht. Een grote brand had datzelfde jaar veel schade in Blokzijl aangericht.

Begane grond:

Ruime entreehal met karakteristieke estrikken (antieke plavuizen). Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich aan de straatzijde een ruime keuken (10 m²). Aan de linkerzijde bevinden zich een toilet en de trap naar de verdieping. Aan het einde van de hal is de woonkamer met een leuke schouw en twee charmante vaste kasten (22 m²). Aan de achterzijde van de woning (dus achter de woonkamer) is een berging die ook via de steeg bereikbaar is. Via de berging komt u op een heel klein binnenplaatsje.

Eerste verdieping:

Via de overloop komt u in de diverse kamers op de verdieping. Aan de achterzijde twee slaapkamers (9 m²). Badkamer met inloopdouche en wastafel. Ruime slaapkamer aan de straatzijde (18 m²).

Tweede verdieping:

Zolder die geschikt is als bergruimte.

Door de ligging aan de rand van het oude land, met in het achterland het mooie natuurgebied 'De Weerribben', het Giethoornse Meer en de Wieden, biedt de locatie veel watersportmogelijkheden, zoals surfen, zeilen en kanovaren. U vindt hier nog rust en ruimte. In de winter heeft u hier ongekende schaatsmogelijkheden.

Locatie:

Gelegen in de pittoreske Kerkstraat. Blokzijl is per auto (en per boot) goed bereikbaar. Blokzijl ligt zeer centraal ten opzichte van Steenwijk (10 autominuten), Emmeloord (10 autominuten) en Zwolle (20 autominuten). Alleen op weekdagen rijdt er een bus via Blokzijl. Basisscholen, sportvoorzieningen en een gevarieerd culinair en winkelaanbod bevinden zich in de directe omgeving. Parkeren in de nabije omgeving is mogelijk.

Oppervlakte: circa 100 m². Huur: € 755,- (exclusief g/w/e en glasverzekering).

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Kerkstraat Blokzijl

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 755 p/m
Beschikbaar per
Direct