Advertentie verwijderd

Appartement Franciscushof in Bodegraven

2411 DC Bodegraven (Zuid-Holland)

€895 Huurprijs p.m.
77 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Franciscushof 12 Rotterdam

Op de eerste etage van dit kleinschalige appartementencomplex komt dit rustig gelegen 3-kamer appartement met een balkon beschikbaar.

Hip wonen in Bodegraven. Dat kan goed in deze buurt. Franciscushof is gelegen in de buurt Centrum. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Bodegraven, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

In en om de appartementencomplexen zijn ruim voldoende vergunningsvrije parkeergelegenheden aanwezig.

Woningindeling:

Entree: Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte, de woonkamer met balkon en met de trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer: ruime woonkamer met open keuken en toegang tot de balkon. Slaapkamer 1 (1e etage) De ruime slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen. Deze slaapkamer is circa 14m2.

Slaapkamer 2 (1e etage) De ruime slaapkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen. Deze slaapkamer is circa 12m2.

Badkamer In de badkamer tref je een douche, wastafel en een opstelplaats voor de wasmachine.

Woonkamer Een praktisch in te delen woonkamer met een open keuken is direct verbonden met de balkon.

Keuken De open keuken is voorzien van een standaard keukenblok.

Berging Er bevindt zich een berging op de begane grond.

De huidige laminaatvloer wordt ter overname aangeboden door de huidige huurder

Wil je deze woning huren? Hou er dan rekening mee dat er servicekosten in rekening gebracht worden van circa € 30,- per maand.

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 maand waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in deze woning, neem dan contact met ons op. Noteer in de bericht minimaal je bruto maandinkomen!

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Update in verband met coronavirus

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1986
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Franciscushof Bodegraven

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar