Advertentie verwijderd

Huis De Platanen in Boekel

5427 TE Boekel (Noord-Brabant)

€1.200 Huurprijs p.m.
125 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

Zeer nette tweekapper met oprit en garage in de wijk "De Boschberg" in Boekel. De woonruimte is voor onbepaalde tijd te huur.

BEGANE GROND:

De entree/hal geeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. Daarnaast treft u in de hal de betegelde toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje, trapkast, meterkast en de trapopgang naar de 1e etage. De woonkamer type "doorzon" heeft door de grote raampartijen veel natuurlijke lichtinval. Op de vloer ligt een laminaatvloer. De aparte afgesloten keuken is luxe en voorzien van alle denkbare apparatuur, wetende een kookplaat, koelkast, diepvries, vaatwasmachine en veel kastruimte.

EERSTE VERDIEPING:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer 1 is aan de voorziijde gesitueerd en heeft een wastafel, het heeft een oppervlak van ongeveer 12m2. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ongeveer 10m2. Slaapkamer 3 bevindt zich ook aan de achterziijde van de woning en is ongeveer 14m2. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

TWEEDE VERDIEPING:

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op de voorzolder is de opstelling van de CV ketel geplaatst. Daarnaast is er een grote 4e slaapkamer gevestigd met een groot dakraam en veel opbergruimte onder de schuine wanden.

De ruime achtertuin is op het noordoosten gelegen en voorzien van gezellige beplanting. Op het perceel staat een zeer grote garage! Een houten poort sluit de tuin af van de oprit.

De woning is beschikbaar per 1 mei 2020, mogelijk eerder!

Minimale huurperiode 12 maanden.

Waarborgsom 1 maand huur.

Volledig gestoffeerd.

Huurprijs 1200 euro pm exclusief GWL, Tv/Internet en gemeentelijke belastingen.

Very nice two-barber with driveway and garage in the district "De Boschberg" in Boekel. The living space is for rent indefinitely.

GROUND FLOOR:

The entrance / hall gives you access to the living room and the kitchen. In addition you will find in the hall the tiled bathroom with toilet, sink, cupboard, meter cupboard and the stairs to the 1st floor. The living room type "doorzon" has a lot of natural light through the large windows. There is a laminate floor on the floor. The separate kitchen is luxurious and equipped with all conceivable equipment, knowing a hob, fridge, freezer, dishwasher and plenty of cupboard space.

FIRST FLOOR:

The landing gives access to 3 spacious bedrooms and a bathroom. Bedroom 1 is situated on the front and has a sink, it has a surface of approximately 12m2. Bedroom 2 is located at the rear of the house and is approximately 10m2. Bedroom 3 is also on the back of the house and is approximately 14m2. All rooms are equipped with a laminate floor.

SECOND FLOOR:

The attic is accessible via a staircase.

The arrangement of the boiler is placed on the attic.

There is also a large 4th bedroom with a large skylight and plenty of storage space under the sloping walls.

The spacious backyard is located on the northeast and features cozy planting.

There is a very large garage on the plot!

A wooden gate closes the garden from the driveway.

**The property is available from 1 may, maybe earlier! **

**Minimum rental period 12 months. **

**Deposit 1 month rent. **

**Fully upholstered. **

Rent 1200 euro pm excluding GWL, TV / Internet and municipal taxes.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
203 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
De Platanen Boekel

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.200 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar