Advertentie verwijderd

Kamer Baarnseweg in Bosch en Duin

3735 MK Bosch en Duin (Utrecht)

€250 Huurprijs p.m.
15 m²
10 kamers
Kaal

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

In het prachtige bosrijke dorp Bosch en Duin staat deze statige witte villa. Hier heeft makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. een antikraakkamer beschikbaar. De villa is omringd door een grote tuin en is voorzien van eigen oprijlaan. Voorzieningen zoals de woonkamer, badkamers en keuken deel je met medebewoners.

Op steenworp afstand van Bosch en Duin liggen Den Dolder, Bilthoven en Zeist

Bosch en Duin is gelegen in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug. De omgeving kenmerkt zich door een bomenrijke omgeving, diverse goed bereikbare natuurgebieden en de mogelijkheid tot heerlijke boswandelingen. Op steenworp afstand van Bosch en Duin liggen Den Dolder, Bilthoven en Zeist. Hier vind je uitgebreide voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants en cultuur. Provinciale wegen en snelwegen zijn eenvoudig bereikbaar en zorgen voor goede autoverbindingen met Amersfoort, Zwolle, Utrecht en Amsterdam.

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,- per maand, inclusief gas, water en elektra.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1920
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
15 m²
Aantal slaapkamers
9 slaapkamers
Aantal kamers
10 kamers
Adres
Baarnseweg Bosch en Duin

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 250 p/m
Beschikbaar per
Direct