Advertentie verwijderd

Kamer Rechterstraat in Boxtel

5281 BT Boxtel (Noord-Brabant)

€264 Huurprijs p.m.
12 m²
1 kamer
1911

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

**Dit is een unieke kans!**Dit is de mogelijkheid om midden in het centrum van Boxtel te kunnen wonen omringd door alle gezellige en sfeervolle plekken die Boxtel te bieden heeft. Vanaf hier zit je op een steenworp afstand van de leuke winkeltjes, restaurants en alles wat je nodig hebt.

Over de woning

Voor de villa zijn wij op zoek naar bewoners die goed voor dit pand willen zorgen. Per bewoner krijg je één kamer tot je beschikking. Ook kun je gebruik maken van de gedeelde woonkamer waar je lekker met jouw medebewoners een spelletje kunt spelen of een serie kunt gaan bingen. Verder deel je de keuken, de 2 losstaande toiletten en de doucheruimte met de andere bewoners. De woonruimtes bevinden zich in de aanbouw van de villa aan de achterzijde van dit prachtige pand.

Over Boxtel

In de driehoek van Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch vind je het gezellige plaatsje Boxtel. Boxtel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Of pak je fiets en rij in nog geen 5 minuten naar NS station Boxtel om de trein te pakken. In het centrum vind je diverse kledingwinkels, kapperszaken, bloemenzaken en de supermarkt. Alles wat je nodig hebt is op steenworp afstand te vinden, ideaal!

Wat ook heel leuk is, is om te wandelen of te fietsen door Kampina. Je kunt hier een mooie tocht maken door de bossen in een mooi natuurgebied!

Maandelijkse kosten

Wonen in dit complex is niet duur want makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt deze antikraak kamer aan voor een bedrag van € 264,- per maand all-in. **Dus geen extra maandelijkse kosten!**Meld je aan om kans te maken om in deze leuke omgeving te wonen. Doe dat op onze inschrijfpagina.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

Let op: Dit betreft een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 15 euro per jaar.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
12 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Rechterstraat Boxtel

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 264 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.