Advertentie verwijderd

Appartement Vossenberg in Breda

4825 BH Breda (Noord-Brabant)

€775 Huurprijs p.m.
130 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

ALGEMEEN:

Het betreft hier een redelijk goed onderhouden pand. Gelegen aan een bedrijventerrein, boven een winkelpand. Op eigen terrein is er gelegenheid om te parkeren.

Om eventuele teleurstellingen te voorkomen willen we alvast melden dat de woonruimte niet geschikt is voor verhuur aan studenten en gezinnen met kinderen. Huisdieren worden niet toegestaan.

Hal met toegang tot de toiletruimte voorzien van een toilet en een fonteintje.

Ruime dichte eetkeuken (ca.3.75 x 3.45 m) welke is voorzien van een tegelvloer. De inrichting bestaat uit een eenvoudig keukenblok en aansluitingen voor wasapparatuur.

Ruime L-vormige woonkamer van ca.44 m2 met openhaard en openslaande deuren naar het dakterras. De wanden zijn uitgevoerd in schoon metselwerk en zijn gedeeltelijk geschilderd. Het plafond bestaat uit stuukwerk.

INDELING:

Entree begane grond: Hal met trapopgang.

Verdieping:

Dakterras (102 m2) voorzien van terrastegels, bergkast en entree tot de woning.

4 slaapkamers: slaapkamer 1 (ca.3.93x3.75 m. ) met vaste kasten en een wastafel, gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (ca.3.10x3.50/2.50 m. ), gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 (ca.3.50x2.00 m. ), gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 4 (ca.3.50x2.10 m. ), gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer, bereikbaar vanuit de hal. De ruimte is grotendeels betegeld en de inrichting bestaat uit een vaste wastafel en een douche.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1960
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Vossenberg Breda

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Direct