Advertentie verwijderd

Studio Goeseelsstraat in Breda

4817 MV Breda (Noord-Brabant)

€599 Huurprijs p.m.
22 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

NIEUWBOUWPROJECT MET HUURTOESLAG! Schrijf jezelf snel in en bel ons voor de bezichtiging op 7 mei a.s.

Luxe studentenstudio’s centraal gelegen aan de Goeseelsstraat.

Er worden 130 splinter nieuwe luxe zelfstandige studenten studio’s opgeleverd, met de mogelijkheid tot het aanvragen van huurtoeslag. Dit worden de meest betaalbare studio’s in het bourgondische Breda!

Deze luxe studio’s zijn gelegen in het studentencomplex genaamd Brinker, hier kun je jouw gehele studentenperiode blijven wonen. Er wordt in iedere studio een keuken geplaatst uitgevoerd met een spoelbak, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Daarnaast beschikt iedere studio over een compleet uitgevoerde badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Het complex wordt bereikt via twee royale entrees met bellentableau en postbussen. Er is een huismeester aanwezig, die zorg draagt voor de veiligheid in en om het complex. Om het complex is er gelegenheid om heerlijk van de aangelegde tuin te genieten.

Het studentencomplex is gelegen op 5 minuten loopafstand van de hoofdlocatie van BUAS en op 5 minuten fietsafstand van Avans Hogeschool en het centraal Station.

Breda is een heerlijke stad met een verscheidenheid aan terrassen, cafeetjes en restaurants. Zelfs bossen, om te sporten, en water zijn in Breda voldoende aanwezig. In het Valkenbergpark kan men in de zomer maanden genieten van live muziek. Voorde dagelijkse boodschappen kun je lopend terecht bij de verschillende supermarkten op de Teteringsedijk en het Brabantplein.

Dus ben jij dit jaar begonnen met een studie in of rond Breda? Of ga je na de zomer beginnen met een studie? Dan heb je NU de kans om deze stad met z’n inwoners te leren kennen en kun je nog dit jaar overstappen naar een prachtige studio in het complex Brinker!

Er zullen 130 zelfstandige studio’s opgeleverd worden in fases. De huurprijs zal differentiëren tussen de 599 en 700 euro per maand inclusief stookkosten, water, elektra, tv, internet en servicekosten. Huurtoeslag zal mogelijk zijn bij alle studio’s van dit project. Hieraan gelden wel de wettelijke voorwaarden te vinden op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Ben je onder de 23 jaar? Dan komen voor jou enkel de kleinere studio’s in aanmerking voor huurtoeslag gezien de kale huurprijs. Deze kleinere studio’s zijn in de meerderheid bij dit project.

Ben je boven de 23 jaar? Dan kom je, gezien je leeftijd, bij de grotere studio’s ook in aanmerking voor huurtoeslag wanneer je voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Voor het instapklaar opleveren van de studio’s betaal je een bedrag aan opleverkosten direct aan de verhuurder.

Opleverkosten welke direct aan de verhuurder moeten worden voldaan zijn € 995,- exclusief btw. De woning wordt daarvoor als volgt opgeleverd:

 • Wit geschilderde en strak gestuukte wanden . linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. behangklaar (linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. zelf voorlijmen, stuken, latexen)
 • Met spack afgewerkte en wit geverfde plafonds
 • Plafondverlichting in woongedeelte en badkamer
 • Schoonmaak voor oplevering
 • WC-rol houder
 • WC-bril

In tegenstelling tot onze werkwijze zoals je op onze website kunt lezen, rekenen wij bij dit project geen administratiekosten.

De kamers zullen worden opgeleverd met:

 • Eigen badkamer
 • Eigen keukenvoorziening
 • Eigen koelkast
 • Gedeelde wasmachines en drogers

Hou rekening met de volgende huurvoorwaarden:

 • Inschrijving op een onderwijsinstelling is verplicht
 • De borg is € 750,-
 • De verhuurder is opzoek naar een student met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur verdienen OF een student welke zelf voldoet aan de inkomenseis, waarvoor je 3x de maandhuur netto dient te verdienen uit vaste uren. Studie financiering en enige vorm van uitkeringen tellen niet.

Interesse in een bezichtiging van dit project? Dan dien je jezelf in te schrijven op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en de inschrijfkosten te hebben voldaan. Heb je dit voldaan? Neem dan telefonisch contact op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

LET OP! Je kunt jezelf alleen op je eigen naam en met eigen contactgegevens inschrijven. Een inschrijving op naam van iemand anders, zoals ouders of familie, worden niet verwerkt. De inschrijfgegevens moeten matchen met de gegevens die op een eventueel huurcontract komen te staan. Een huurcontract staat altijd op naam van de bewoner.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
22 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Goeseelsstraat Breda

Extra informatie

Tuin
Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 599 p/m
Beschikbaar per
Direct