Advertentie verwijderd

Appartement Donatello in Breda

4812 JR Breda (Noord-Brabant)

€941 Huurprijs p.m.
71 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Meer informatie over dit object is ook te vinden op de website van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

WonenBreburg en Thebe hebben aan de rand van Heuvel een mooie locatie gebouwd voor ouderen die zorg nodig hebben. Beide organisaties hebben vanuit hun eigen kracht een omgeving gerealiseerd die het mogelijk maakt om lang(er) zelfstandig te blijven wonen. Het zorgcentrum biedt totaal 50 wooneenheden; daarnaast verhuurt WonenBreburg in hetzelfde gebouw 9 zelfstandige appartementen voor één- of tweepersoonshuishoudens. De appartementen liggen op fietsafstand van het stadscentrum, vlakbij het gezellige Princenhage én aan de rand van het waterrijke, groene buitengebied met het Zaartbos, het Mastbos en de rivier de Aa of Weerijs. Vlakbij de appartementen zijn buurtwinkels, de vestiging West van de bibliotheek en een bushalte te vinden.

Het bijzondere van deze 9 appartementen is dat u hier volledig zelfstandig woont, binnen de beschermde omgeving van het zorgcentrum. U kiest zelf of u gebruik maakt van de zorg en dienstverlening van het zorgcentrum. Een personenalarmering is standaard in de appartementen aanwezig. De appartementen liggen op de 2e of 3e verdieping van het zorgcentrum.

Handig in het gebouw: In het gebouw is een ‘plaza’ met een restaurant waar u ook alleen een kopje koffie kunt drinken. Thebe organiseert daarnaast verschillende activiteiten in de plaza voor u. Elders in het gebouw is een ruimte voor dagopvang, ook zijn er een fysiotherapeut en een kapper te vinden. Al deze voorzieningen zijn voor de eigen bewoners, maar ook bewoners uit de wijk Heuvel zijn welkom.

Indeling: Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 71 m2 en is gelegen op de 3de verdieping. Via de entree heeft u toegang tot de berging, toilet en de handige hobbyruimte van ca. 7,5 m2. De ruime woonkamer is samen met de open keuken ca. 28 m2. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting met 2 pits kookplaat. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de zeer ruime slaapkamer van ca. 18 m2. De royale badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken en is voorzien van een douche, vaste wastafel en 2de toilet.

Het minimale gezamenlijke bruto jaarinkomen bedraagt minimaal € 50.000,- Indien u niet voldoet aan de inkomenseis maar, beschikt over eigen vermogen, dan is dat bespreekbaar.

Praktische gegevens:

  • bij het appartement zit ook een eigen parkeerplaats
  • De verhuurprijs is inclusief servicekosten en stookkosten

Maak vrijblijvend een afspraak om dit fraaie appartement te komen bezichtigen! Foto's zijn gebaseerd op een soortgelijk appartement en kunnen afwijken qua afwerking en kleuren. Dit betreft een seniorencomplex, om deze reden dient u een minimaal 65 te zijn om dit appartement te mogen huren!

Wij hanteren een inkomenseis bij een huur tussen €950,- en € 1.150 een gezamenlijk bruto jaarinkomen van minimaal € 50.000,-

  • Aan deze presentatie kunnen geen rechten ontleend worden.

  • De getoonde foto's zijn genomen in een vergelijkbaar appartement. De kleuren van de wanden, badkamer en keuken kunnen in werkelijkheid afwijken van de getoonde foto's.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
185 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Donatello Breda

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 941 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar