Advertentie verwijderd

Appartement Haagdijk in Breda

4811 TV Breda (Noord-Brabant)

€990 Huurprijs p.m.
85 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dit gerenoveerde appartement ligt aan de noordzijde van de Haagdijk, één van de oudste straten van Breda. In deze inspirerende omgeving is het gezellig, afwisselend en leuk wonen. De Haagdijk is recent opnieuw ingericht en veel van de historische panden zijn in oude glorie hersteld. Ondanks alle vernieuwingen zal de wijk haar oorspronkelijke, levendige karakter nooit verliezen. Op de (Nieuwe) Haagdijk is veel te doen en het bruist er van de activiteiten.

De bewoners houden van hun leefomgeving. Veel culturen komen er samen, het is er ouderwets gezellig en je hebt er alle winkels in de buurt. Van Albert- Heijn tot de meest uitlopende exotische toko's, op de Haagdijk kun je terecht voor alledaagse én specifieke boodschappen. Ook zijn er veel speciaalzaakjes, monumentale gebouwen en goede restaurantjes. Zaterdag is al sinds oudsher marktdag. De bedrijvigheid gonst dan door de straten.

Dit 3 kamer appartement heeft een oppervlakte van ca. 80m² en beschikt over twee slaapkamers. De woonkamer (35m2) heeft een open keuken met vaatwasser, gasfornuis, combi-oven en afzuigkap. De badkamer zal modern betegeld worden en is voorzien van een inloopdouche en design wastafel, het toilet is apart gesitueerd. Het dakterras van ca. 15 m² is te bereiken via de achterste slaapkamers.

Het appartement zis instap klaar, door het gehele appartement komt een mooie pvc vloer te liggen. Het enige dat men zelf dient aan te schaffen zijn gordijnen en de verlichting.

Wonen achter de Haagdijk betekent rustig wonen in de Bredase binnenstad. Maar eenmaal de hoek om sta je plotseling midden in het leven. Het is een karakteristieke en bruisende locatie. Wie er eenmaal woont, gaat er niet snel meer weg.

De woning is niet beschikbaar voor woningdelers!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
85 m²
Perceeloppervlakte
85 m²
Inhoud
255 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Haagdijk Breda

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 990 p/m
Beschikbaar per
Direct