Advertentie verwijderd

Studio Christiaan Huygensstraat in Breda

4816 BJ Breda (Noord-Brabant)

€495 Huurprijs p.m.
17 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuke studio met ruime keuken op loopafstand van het centraal station.

Via de gezamenlijke entree kom je via de trap op de eerste verdieping. De studio is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Je komt binnen in de woon-/slaapkamer. Vanuit de woon-/slaapkamer heb je toegang tot de aparte keuken. De keuken is voorzien van afzuigkap, gasfornuis, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken heb je toegang tot het toilet. Ook is de er een douchecabine geplaatst naast de keuken met daarnaast nog wat kastruimte. In de kelder van de woning is een was-/droogmachine die enkel door de bewoner van deze studio gebruikt wordt. De studio is voorzien van een laminaatvloer, rolgordijnen en de muren zijn geverfd. De fiets kan geplaatst worden onder een afdakje aan de achterzijde van de woning.

De woning is zeer centraal gelegen op loopafstand van het vernieuwde station, diverse winkels, supermarkten en het Bourgondische centrum van Breda.

De huurprijs is €495,00 inclusief g/w/l, tv en internet. Exclusief de kosten voor gemeentelijke belastingen. Deze kosten zijn ca. € 20,- per maand.

Voor de deur is het betaald parkeren gebied. Je kunt een vergunning aanvragen en de kosten bedragen ca. €4,00 tot €8,00 euro per maand. Huurtoeslag niet mogelijk.

De bezichtiging is woensdag 13 maart om 16.30 uur. Aanmelden hiervoor kan alleen telefonisch via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. met een betaalde inschrijving op onze website.

Bij deze woning betaal je €250,00 administratiekosten + 21% BTW op het moment dat je de studio gaat huren. (Indien van toepassing ook garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • Voor 1 persoon beschikbaar
  • Geschikt voor werkende huurders die 3x netto de maandhuur verdienen of werkende huurders met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen. OF
  • Een rustige student met garantstelling van ouders die 5x netto de maandhuur verdienen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
17 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Christiaan Huygensstraat Breda

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 495 p/m
Beschikbaar per
Direct