Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Kamer Teteringenstraat in Breda

4817 MP Breda (Noord-Brabant)

€425 Huurprijs p.m.
17 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Centraal gelegen dichtbij het gezellige centrum, de Hoge scholen en het nieuwe Station hebben wij een leuke studentenkamer.

De kamer is gesitueerd in een leuk huis waar kamers en studio’s aanwezig zijn. Deze kamer is voorzien van een strakke laminaatvloer en een eigen wastafel. Keuken en badkamer deel je met meerdere huisgenoten. Via deze ruime kamer heb je rechtstreeks toegang tot het gedeelde dakterras. De gedeelde badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel. De keuken is ruim en een gezellige plek om in te koken te eten en te chillen. In de aparte wasruimte is tevens een deur die toegang geeft tot het dakterras. Kortom een leuke kamer op een top locatie.

De huurprijs is inclusief; linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. inclusief voorschot G/W/L,internet en gemeentelijke belastingen,

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van 250,00 + 21% BTW (Indien nodig garantstellingskosten)

Hou rekening met het volgende:

  • Geschikt voor studenten die voldoen aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuur of met garantstelling van ouders/familie die 5x netto de maandhuur verdienen.
  • Geen huursubsidie mogelijk

Neem telefonisch contact met ons op om jezelf aan te melden voor een bezichtiging op telefoonnummer: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
17 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Teteringenstraat Breda

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 425 p/m
Beschikbaar per
Direct