Advertentie verwijderd

Appartement Delpratsingel in Breda

4811 AP Breda (Noord-Brabant)

€650 Huurprijs p.m.
50 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

TIJDELIJK BESCHIKBAAR - 1 JAAR GEMEUBILEERD

Deze unieke kamer is gelegen in een prachtig monumentaal pand aan de statige Delpratsingel in het centrum van Breda, op korte afstand van het historische stadshart, de gezellige winkelstraten, het Centraal Station en het stadspark Valkenberg. Tevens zijn de diverse uitvalswegen richting Utrecht, Rotterdam en Antwerpen binnen enkele minuten te bereiken.

De gehele woning is de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd en uitgebouwd. Hierbij is het oorspronkelijke karakter van de woning bewaard gebleven. De voorzieningen zoals toilet, douche en keuken dienen gedeeld te worden met 3 andere personen.

De kamer is gesitueerd op de begane grond van het pand en is ca 50m2 met hoge plafonds en grote ramen waardoor er veel lichtinval is. De zeer ruime kamer heeft prachtige ensuite deuren waardoor er gemakkelijk een slaap en zit gedeelte te creëren is. Kortom zeer de moeite waard om een kijkje te nemen.

De keuken dient gedeeld te worden met twee huisgenoten en heeft de beschikking over een vaatwasser, koelkast en vriezer tevens is er een wasmachine aanwezig.

!Eventueel geschikt voor een stelletje. !Alleen studenten / jonge starters

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Perceeloppervlakte
50 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Delpratsingel Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 650 p/m
Beschikbaar per
Direct