Advertentie verwijderd

Kamer Mgr. Nolensplein in Breda

4812 JC Breda (Noord-Brabant)

€310 Huurprijs p.m.
9 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

4 leuke gerenoveerde studentenkamers beschikbaar!

In de wijk Heuvel/Princenhage zijn 4 leuke gerenoveerde studentenkamers beschikbaar.2 kamers op de eerste etage en 2 kamers op de tweede etage. Op de eerste etage zijn de afmetingen van beide kamers 9m2 en op de tweede etage is er 1 kamer van 12m2 met een inbouwkast en 1 kamer van 14m2. Er is een gezamenlijke keuken aanwezig op de eerste etage die is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vrieskast. Vanuit de keuken kom je op het dakterras. Dit dakterras zal over een paar maanden niet meer beschikbaar zijn omdat de verhuurder hier een semi-studio van gaat maken. De badkamer die tevens op de eerste etage is gelegen heeft een wastafel, douche en toilet. Ook bevinden zich hier de wasmachine en wasdroger.

De huurprijzen zijn: € 310,- voor de kamers van 9m. € 390,- voor de kamer van 12m2 en € 410,- voor de kamer van 14m2. Deze prijzen zijn inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet.

Dus ben jij op zoek naar een mooie gerenoveerde kamer samen met je vriendinnen of vrienden, neem dan snel contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging op telefoonnummer: *******.

Wanneer je 1 van deze kamers gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van € 250,00 + 21% BTW. (indien nodig garantstellingskosten a € 49,50 +21% BTW)

Op de foto's is de kamer van 12m2 te zien. Alle kamers zullen in dezelfde kwaliteit en stijl worden opgeleverd.

Hou rekening met het volgende:

  • De verhuurder is op zoek naar studenten die voldoen aan de inkomenseis van 3x de maandhuur netto. OF studenten die garantstelling hebben van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen.
  • Er zullen over een paar maanden verbouwingswerkzaamheden plaatsvinden waardoor er enige overlast kan zijn. Het dakterras zal dan ook verdwijnen en de badkamer zal verkleind worden.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
9 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Mgr. Nolensplein Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 310 p/m
Beschikbaar per
Direct