Advertentie verwijderd

Appartement de Wetstraat in Breda

4818 BH Breda (Noord-Brabant)

€995 Huurprijs p.m.
72 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

OMSCHRIJVING: Compleet gerenoveerd appartement op de 1e verdieping. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag met een tweetal balkons aan de voor- en achterzijde. De woning bestaat uit 4 kamers. Een woonkamer en drie slaapkamers. De woning geheel gerenoveerd en voldoet aan alle moderne eisen van deze tijd. Het warm water wordt verzorgd door een nieuwe HR ketel. In het souterrain bevindt zich een berging.

INDELING: Begane grond Centrale entree met brievenbussen, bellenpaneel en trappenhuis naar de verdiepingen en het souterrain.

WOONKAMER: Lichte woonkamer ca. 20m2 met aangrenzende eetkamer/ slaapkamer 12m2. Woonkamer met grote raampartij en openslaande deur naar balkon aan de voorkant. Woonkamer, circa 4,50 x 4,05, met toegang tot balkon.

KEUKEN: Nieuwe keuken voorzien van kookplaat op gas, afzuigkap, grote koel-vriescombinatie, afwasmachine en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. 3,75 x 2,75 m., Voorziening voor was/droog machine zijn in de keuken.

SLAAPKAMERS: Slaapkamer 1, circa 2,55 x 3,05 m met toegang tot het achterbalkon. Slaapkamer 2, circa 2,95 x 3,45 m met toegang tot het voorbalkon. Slaapkamer 3, circa 4.50 x 3.00 m met toegang tot het achterbalkon. (de slaapkamer die naast de woonkamer ligt is voorzien van een schuifdeur en kan daardoor ook als eet- werkkamer gebruikt worden)

BADKAMER: Nieuwe toilet /doucheruimte met toiletmeubel en designradiator. (circa 1,80 x 1,00 m.)

OVERIGE: Gehele appartement is voorzien van nieuwe ramen en op diverse plaatsen zijn ook nieuwe kozijnen geplaatst Nieuw cv ketel en alle leidingen zijn in de grond en muur verwerkt, dus niet zichtbaar Het hele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer Alle ramen worden voorzien van raamdecoratie. Niet geschikt voor kamerverhuur.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1958
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
de Wetstraat Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Direct