Advertentie verwijderd

Appartement Oranjeboomstraat in Breda

4812 EM Breda (Noord-Brabant)

€1.150 Huurprijs p.m.
70 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Brick's Makelaardij biedt aan: ‘Blok B’ kloosterloft; authentieke woonruimte zoekt bewoner!

Wonen in een unieke kloosterloft, in een prachtig gebouw, waarbij je jouw individualiteit en authenticiteit kunt benadrukken. Een gebouw dat mogelijkheden biedt om te leven, te wonen, te werken en te ontspannen. Een gebouw dat opvalt, wat iedereen zal herkennen en waarbij je jouw persoonlijke karakter kunt laten zien. Blok B staat voor eigentijdse woonomgeving waarbij het beleven van Breda centraal staat. Wonen in een Kloosterloft in Blok B is een unieke een eenmalige ontwikkeling. Het is een gebouw waarvan mensen zeggen: ‘Daar zou ik graag willen wonen’.

Brick’s Makelaardij biedt aan dit gemeubileerde 2-kamer appartement (ca.70 m²) met balkon.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is te betreden via de gemeenschappelijke voormalige kloosteringang. Op de 1e verdieping geeft je voordeur toegang tot een originele trap die naar het kloosterloft leidt. Deze trap komt midden in het riante loft uit, waardoor men direct het woongedeelte betreedt. Via het woongedeelte is de fijne buitenruimte te bereiken. Bijzonder is het grote, ronde raamkozijn waardoor samen met de nieuwe dakvensters veel licht naar binnen komt.

Binnen de authentieke muren van de kloostertuin is een heerlijke groene binnentuin met mooie oude bomen. Hierdoor onderscheid ‘Blok B’ zich van vele hedendaagse appartementen complexen. In de tuin kun je genieten van het groen en tot rust komen na een harde dag werken. Hoe heerlijk is het om samen met je medebewoners of vrienden in de avondzon een drankje te doen en te barbecueën. Voor iedere huurder is er een vaste eigen parkeerplaats binnen de mooie muren van de kloostertuin beschikbaar. Fietsen krijgen een plaats in de gezamenlijke fietsenberging.

De huurprijs bedraagt € 1.150,- excl. voorschot stookkosten, elektra, parkeerplaats, servicekosten, TV, internet, gemeentelijke belastingen en water.

Bijzonderheden:

  • Geen woningdelers toegestaan
  • Een eigen parkeerplaats.
  • Slechts 6 minuten fietsen van het levendige centrum van Breda;
  • Diverse alledaagse voorzieningen, zoals de supermarkt en een sportschool binnen handbereik de binnenstad op fietsafstand
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1939
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Oranjeboomstraat Breda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Direct