Advertentie verwijderd

Appartement Elzenbroek in Breda

4822 XD Breda (Noord-Brabant)

€710 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER IN. REAGEREN OP DEZE ADVERTENTIE HEEFT DAN OOK GEEN ZIN.

TE HUUR: ELZENBROEK 74 BREDA PER DIRECT BESCHIKBAAR Op een prachtige locatie aan landgoed "De Burgst" gelegen 2-kamerappartement op de begane grond met een voortuin, afsluitbare berging in de kelder met elektriciteit en privé parkeerterrein op de begane grond. Winkelcentrum, landgoed "De Burgst" en station zijn op korte afstand aanwezig.

Dit appartement is geheel gemoderniseerd!!!

HUURTOESOLAG MOGELIJK, LET OP PRIJSOPBOUW: KALE HUUR INCL SERVICEKOSTEN 710,- + 115,- VOOR BERGING EN GEZAMENLIJK PARKEERTERREIN. TOTALE HUURSOM: 825,- EXCL. G-W-L.

Begane grond

Entree/hal met toegang tot de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kom je in de badkamer met vaste wastafel, ligbad en geintregeerde douche en een wasmachineaansluiting.

Aan de hal tref je verder aan het vernieuwde toilet, meterkast en bergkast.

Aansluitend aan de hal is de woonkamer met openkeuken. De keuken is voorzien van een koelkast, oven, elektrische kookplaat en afzuigkap.

Het terras/tuin bereik je via de tuindeur in de woonkamer.

Tuin

Het terras/tuin is gelegen op zuiden en daar ga je genieten van zomerse momenten.

Kenmerken

Aan de achterzijde van het gebouw op eigen terrein (VVE) zijn diverse parkeerplaatsen voor de bewoners. Vanuit deze achterzijde heb je toegang tot het appartement

De berging is gelegen in de kelder bij het gebouw.

Algemeen:

  • Comfortabel appartement.
  • Appartement is gemoderniseerd
  • 1 Ruime slaapkamer
  • Comfortabele en nieuwe badkamer.
  • Vernieuwde toilet
  • Nieuwe laminaatvloer
  • Kunststof kozijnen met dubbel glas.
  • Voldoende parkeermogelijkheden bij het gebouw en in de straat.
  • Fraai uitzicht.

Huurder zal voor ondertekening van huurcontract aan verhuurder overhandigen; kopie van legitimatiebewijs, laatst ontvangen loonstrook, werkgeversverklaring en “bewijs van goedgedrag”. Verhuurder zal/kan het huurbedrag voor de aanvang van de nieuwe maand via automatische incasso afschrijven. Huurder zal hieraan alle medewerking verlenen en zorgdragen voor voldoende saldo op de door hem/haar opgegeven bankrekening.

Verhuur zal een huurderscheck doen door een gevalideerd bureau.

Bewoning maximaal 2 persoon, onderverhuur is niet toegestaan.

Huisdieren (klein) zijn alleen toegelaten met schriftelijke toestemming van verhuurder, honden en katten/poezen zijn niet toegestaan. Verhuurder heeft ten alle tijden het recht om bij overlast huisdieren te verbieden en/of te laten verwijderen.

Een maand waarborgsom, te weten een bedrag eenmaal de maandhuur. Deze waarborgsom dient bij ondertekening huurovereenkomst te zijn voldaan. Daarnaast brengt de verhuurder eenmalige huurkosten in rekening ter grootte van 350,-

Bij onwettig gebruik van deze woonruimte heeft de verhuurder het recht om deze huurovereenkomst per direct te ontbinden zonder opzegtermijn. Alle hieraan verbonden kosten en/of herstellingskosten zullen aan huurder in rekening gebracht worden.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor de voor hem benodigde verzekeringen. Aansprakelijkheidsverzekering is verplicht!

Huurder is verplicht het gehuurde als woonadres te gebruiken en zich in te schrijven in het gemeentelijk bevolkingsregister van gemeente Breda.

Verhuurder zal jaarlijks volgens index norm de huurprijzen aanpassen.

Voorbehoud: Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid van al deze gegevens kunnen verhuurder en makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. adviseert u uitdrukkelijk enkel en alleen de gegevens te gebruiken voor de oriëntatiefase. Uw beslissing dient af te hangen van uw eigen waarneming alsmede uw eigen (eventueel door derden uit te voeren) onderzoek. Genoemde maten en jaartallen zijn slechts indicaties. makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. staat niet in voor de juistheid van deze eenheden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
55 m²
Inhoud
170 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Elzenbroek Breda

Extra informatie

Tuin
Kabel TV
Opslagkamer
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 710 p/m
Beschikbaar per
Direct