Advertentie verwijderd

Appartement Christiaan Huygensstraat in Breda

4816 BJ Breda (Noord-Brabant)

€795 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

De bezichtiging zit vol!

Leuk 3-kamer appartement op loopafstand van Centraal station.

Via de gezamenlijke entree kom je in de hal waar je voordeur is. Het appartement is gelegen op de begane grond. Je komt binnen in de woonkamer, voorzien van een groot raam, waardoor de woonkamer heerlijk licht is. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de werk/studeerkamer. Vanuit deze werk/studeerkamer kom je in een smal gangetje van waaruit de slaapkamer te bereiken is. Deze lichte slaapkamer is ook voorzien van een groot raam. Ook is er in het gangetje een douchecabine geplaatst. Vanuit het gangetje is ook de aparte en ruime keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van een afzuigkap, gasfornuis, koel(vries)kast en een vaatwasser. Tevens bevindt zich in de keuken ook de wasmachine. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin. Hier is een heerlijke ruimte voor een gezellig terrasje. Het appartement is in de woonkamer, werk/studeerkamer en slaapkamer voorzien van laminaat. In het gangetje waar de douchecabine zich bevindt, ligt een tegelvloer, evenals in de aparte keuken. De toilet bevindt zich in de gedeelde hal, maar wordt wordt enkel door de bewoner van dit appartement gebruikt.

De woning is zeer centraal gelegen op loopafstand van het vernieuwde station, diverse winkels, supermarkten en het Bourgondische centrum van Breda.

De huurprijs is € 795,- inclusief G/W/L, tv en internet en exclusief de gemeentelijke belastingen.

Voor de deur is het betaald parkeren gebied. Je kunt een vergunning aanvragen en de kosten hiervan bedragen ca. € 4,- tot € 8,- per maand. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van gemeente Breda.

De bezichtiging is woensdag 11 december om 16.30 uur. Aanmelden hiervoor kan alleen met een betaalde inschrijving via de website en daarna telefonisch via *******.

Als je deze woning gaat huren, betaal je € 250,- + 21% BTW aan administratiekosten op het moment dat je de woning gaat huren (indien van toepassing ook garantstellingskosten).

Hou rekening met het volgende:

  • Voor max 1 pesoon beschikbaar.
  • Geschikt voor een werkende huurder die 3x netto de maandhuur verdient of een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen.
  • Huurtoeslag is niet mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Christiaan Huygensstraat Breda

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
Direct