Advertentie verwijderd

Appartement Mauritsstraat in Breda

4811 EP Breda (Noord-Brabant)

€895 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Deze bezichiging zit al vol.

Mooi appartement nabij centrum en centraal station!

Via de nette entree bereik je het appartement welke gelegen is op de tweede verdieping in een prachtig karakteristiek pand in het centrum van Breda. De ruime woonkamer bestaat uit een woon- en eetgedeelte en is gelegen aan de voorzijde van het pand. De open keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, koel,-vrieskast en afzuigkap. Ook is er hier een Veluxraam wat erg prettig is om open te zetten als je staat te koken! Tevens is er een nette vide aanwezig die als speelse slaapruimte dient. De badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet. Achterin de badkamer is een kleine opslagruimte gerealiseerd.

Het appartement is voorzien van een moderne donkere laminaatvloer van hoogwaardige kwaliteit en er is tevens een intercom-systeem aanwezig. De wasmachine en wasdroger staan in de gezamenlijk wasruimte op de tweede verdieping in het pand. Op de begane grond aan de zijkant van het pand is ruimte voor het plaatsen van fietsen gereserveerd.

De woning is gelegen op 50 meter loopafstand van het Valkenberg park, het stadshart en op korte afstand van het centraal station. Parkeren in de straat is mogelijk met een vergunning. De kosten hiervan bedragen circa €4,- tot €8,- per maand. Alle informatie hierover is te vinden via gemeente Breda.

De huurprijs per maand van deze woning is voor 1 persoon € 895,00 inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en tv/internet. Wanneer je hier met 2 personen gaat wonen, betaal je € 50,- per maand extra.

Wanneer je deze woning gaat huren, betaal je aan ons kantoor administratiekosten van € 250,00 + 21% BTW. (+ indien van toepassing garantstellingskosten)

De eerste bezichtiging vindt plaats op donderdag 23 januari om 16.45 uur. Heb je interesse in deze leuke woning en heb je jezelf ingeschreven op onze website? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor de bezichtiging via: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Let op. Hou rekening met het volgende:

  • Beschikbaar voor 1 of 2 personen.
  • De verhuurder is opzoek naar een werkende huurder die 3x de maandhuur verdiend netto
  • OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen
  • Geen huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Mauritsstraat Breda

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct