Advertentie verwijderd

Studio Nieuwe Haagdijk in Breda

4811 TD Breda (Noord-Brabant)

€595 Huurprijs p.m.
23 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Update: bezichtiging zit vol!

Interesse in een bezichtiging? Neem dan linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. telefonisch contact op met het kantoor van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Breda via telefoonnummer telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Mooie Studio met dakterras in het centrum van Breda.

Via de gezamenlijke entree heb je toegang tot de studio welke gelegen is op de 2e verdieping.

De woonkamer en het slaapgedeelte zijn ca. 19m2, er is een inbouwkast en een open keuken. De keuken heeft een koelkast met een vriesgedeelte. De privé badkamer heeft een douche, wasbak en wc. Via de woonkamer kom je op het dakterras, het terras is ca. 14m2 en er is veel privacy. De studio heeft een laminaat vloer en strakke muren. De wasmachine en de droger staan op de eerste verdieping, hier kan je gebruik van maken.

De studio bevindt zich in het centrum van Breda. er zijn verschillende winkels op loopafstand. Voor de studio kan je parkeren met een vergunning de kosten bedragen ongeveer 8 euro per maand.

De huurprijs voor deze woning is inclusief G/W/L, Gemeentelijke belastingen, internet en gebruik van de wasmachine en droger. De bezichtiging vindt plaats op dinsdag 18 februari om 16.00 uur. Telefonisch telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.) kun je contact met ons opnemen voor het inplannen van de bezichtiging.

Voor het netjes opleveren van de studio betaal je een bedrag van € 499,- direct aan de verhuurder. De woning wordt daarvoor als volgt opgeleverd:

  • Wit geschilderde en strakke witte wanden (mogelijk al eerder gewit)
  • Wit geverfde plafonds
  • Plafondverlichting in woongedeelte en badkamer
  • Schoonmaak voor oplevering
  • WC-rol houder
  • WC-bril

Houd rekening met het volgende:

  • De verhuurder is opzoek naar een rustige huurder met garantsteller Of een werkende huurder die 3x de maandhuur netto verdiend Of een werkende huurder(s) met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen

  • Geschikt voor 1 personen

  • Geen huurtoeslag mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Nieuwe Haagdijk Breda

Extra informatie

Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 595 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar